Θηριάκι το νέο Skoda KUSHAQ

Ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στις 18 Μαρτίου, η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τα επίσημα σκίτσα του KUSHAQ, του μικρού της SUV.

Το KUSHAQ, (το όνομα προέρχεται από την αρχαία ινδική γλώσσα των σανσκριτικών και σημαίνει βασιλιάς – αυτοκράτορας) προορίζεται για την αγορά της Ινδίας και βασίζεται σε μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας MQB A0, με την ονομασία «A0-IN». Σύμφωνα με το VW Group θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά ακόμα μοντέλα για την εγχώρια αγορά. Το KUSHAQ θα είναι το πρώτο από τα τέσσερα μοντέλα της Skoda το οποίο θα κατασκευάζεται στην Ινδία. Στο κομμάτι της εξωτερικής σχεδίασης το KUSHAQ κι όπως αποδεικνύουν τα σκίτσα, ενστερνίζεται αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο Vision IN.

Το πρώτο σκίτσο αποκαλύπτει το δυναμικό εμπρόσθιο μέρος του νέου Skoda KUSHAQ, με τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα δύο τμημάτων, αλλά και τη μεγάλη γρίλια της μάσκας . Ο αθλητικός χαρακτήρας του μοντέλου ενισχύεται από την προστασία του προφυλακτήρα στο κατώτερο σημείο του. Το δεύτερο σχέδιο αποκαλύπτει το πίσω τμήμα του νέου KUSHAQ, το οποίο διακρίνεται με τις «καθαρές» σχεδιαστικές γραμμές, ενσωματώνοντας μια διακριτική αεροτομή κι έναν διαχύτη. Τα πίσω φώτα θυμίζουν λίγο αυτά του Kamiq, ενώ το λογότυπο της Skoda εκτείνεται σε όλη την πίσω πόρτα του SUV. Σύμφωνα με τη Skoda το μεταξόνιο είναι ταυτόσημο του Kamiq, στα 2.651 χλστ., κάτι που αποδεικνύει ότι θα το KUSHAQ θα είναι το Kamiq της Ινδίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν όσο πλησιάζουμε στην παρουσίαση του μοντέλου!

Get it on Google Play Download on the App Store