H EuropeGAS άνοιξε νέο κατάστημα στο Ελληνικό

Η EuropeGAS, είναι μία από τις ηγετικές ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων αεριοκίνησης αυτοκινήτου LPG/CNG. Από το 1991 που ιδρύθηκε εξάγει τα προϊόντα της σε 44 χώρες παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα, η EuropeGAS Hellas λειτουργεί σε συνεργασία με την μητρική εταιρεία ως αποκλειστικός και μοναδικός αντιπρόσωπος από το 2011.

Η EuropeGAS εκτός των ηλεκτρονικών συστημάτων Avance, Superior και Oscar έχει κατακτήσει και την πρώτη θέση στην Ευρώπη σαν αντιπρόσωπος των εγχυτήρων ψεκασμού υγραερίου και φυσικού αερίου ΗΑΝΑ. Τα προϊόντα είναι πολύ δημοφιλή στις παγκόσμιες αγορές συστημάτων αεριοκίνησης  LPG/CNG χάρη στην εξαιρετική ποιότητα τους και την μακρά διάρκεια απόδοσή τους.

Δείτε ακόμη: Τι να γνωρίζετε πριν και μετά την τοποθέτηση κιτ LPG

Η EuropeGAS Πολωνίας διαθέτει τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες γραμμές παραγωγής μηχανημάτων. Επίσης, χάρη της εφαρμογής όλων των διαδικασιών πιστοποίησης και ποιοτικού ελέγχου οι πελάτες παίρνουν 100% αξιόπιστα προϊόντα. Επίσης, στην EuropeGAS απονεμηθεί το «Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας», το οποίο αποτελεί μια σημαντική Ευρωπαϊκή διάκριση και απονέμεται σε επιχειρήσεις που έχουν ξεχωρίσει και διακριθεί έναντι των ανταγωνιστικών τους εταιρειών.

Νέο κατάστημα στο Ελληνικό

Η EuropeGAS Hellas μεταφέρθηκε και άνοιξε νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 58Β, μπροστά στο σταθμό Μετρό Ελληνικό με κατεύθυνση την Αθήνα. Αποτελεί το νεότερο κατάστημα του ομίλου EuropeGAS Πολωνίας, προσφέροντας  μεγάλη ποικιλία προϊόντων αεριοκίνησης υψηλής ποιότητας. Αποτελείται από επιφάνειες 250 τ.μ. εσωτερικού χώρου και 200 τ.μ. εξωτερικού χώρου όπου στεγάζονται γραφεία και πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο. Να σημειωθεί ότι η EuropeGAS Hellas έχει 120 συνεργάτες – εγκαταστάτες και 300 περίπου συνεργεία που προμηθεύονται προϊόντα της.

Ο κ. Αλέκος Σταχτούρης, υπεύθυνος της EuropeGAS Hellas, απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με την πορεία της εταιρίας, τους μελλοντικούς της στόχους και το μέλλον των εναλλακτικών καυσίμων.

AGN: Ποια είναι η πορεία της EuropeGAS;

Α.Σ.: Με τις από κοινού προσπάθειές μας από το 2011 κρατήσαμε μια αξιοπρεπή θέση στην ελληνική αγορά με πάνω από 30.000 αυτοκίνητα να κυκλοφορούν με την υποστήριξη της EuropeGAS. Είμαστε παρόντες σε πολλές εκθέσεις και γεγονότα που αφορούν τον χώρο της αεριοκίνησης και τον χώρο του αυτοκινήτου γενικότερα.

Η ψήφος εμπιστοσύνης των συνεργατών, πελατών, προμηθευτών και συναδέλφων είναι μια αναγνώριση που προσφέρει αυτοπεποίθηση και δίνει την ώθηση στο προσωπικό και την διοίκηση της εταιρείας να εργαστεί ακόμη πιο εντατικά ώστε να βελτιωθεί η συνολική εμπειρία και εικόνα της αεριοκίνησης. Για όλους τους παραπάνω λόγους και παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε η οικονομία μας  δημιουργήσαμε όλοι μαζί το νέο μας κατάστημα.

AGN: Ποιοι είναι οι μελλοντικοί στόχοι της EuropeGAS;

Α.Σ.: Οι τομείς που επενδύουμε στην εταιρεία μας είναι η καινοτομία, η ποιότητα, η υποστήριξη, οι εγγυήσεις, οι πιστοποιήσεις και η άρτια τεχνική υποστήριξη. Αυτά σε συνδυασμό με σύγχρονα μοντέλα συνδυαστικού και άμεσου marketing θα αποτελέσουν τις συνισταμένες ώστε να καλύψουμε ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά της αεριοκίνησης στην χώρα και στο εξωτερικό.

Δείτε ακόμη: Κάναμε 100 χιλιόμετρα με LPG και πληρώσαμε 5 ευρώ!

Είναι ξεκάθαρο και το έχουμε επισημάνει ότι ο κλάδος σε επίπεδο προβολής, είναι υποβιβασμένος. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθούμε να δίνουμε το παρόν σε εκθέσεις και event που προσελκύουν κόσμο με κύριο μέλημά μας την ενημέρωση του κοινού για τα οφέλη της αεριοκίνησης. Από εκθέσεις αυτοκινήτων μέχρι και ημερίδες που αφορούν επαγγελματίες του αυτοκινήτου αλλά και επισκέψεις στους επαγγελματικούς χώρους των συνεργατών μας για να έχουν άμεση και σαφή ενημέρωση και υποστήριξη.

AGN: Ποιο είναι το μέλλον των εναλλακτικών καυσίμων;

Α.Σ.: Κατά την διάρκεια του 2010 είδαμε την κατακόρυφη αύξηση της χρήσης LPG στην Ελλάδα αφού επικράτησε σε βασικά θέματα όπως η σημαντική οικονομία του σε σχέση με την βενζίνη και το πετρέλαιο, όπως και στις μειωμένες εκπομπές ρύπων σε σχέση με τα άλλα καύσιμα. Βέβαια παρ΄ότι προστατεύει το περιβάλλον, έως τώρα δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία που να επιτρέπει την μείωση των τελών κυκλοφορίας για τα οχήματα που κινούνται με χρήση LPG.

Το μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο ανεφοδιασμού, το χαμηλό κόστος μετατροπής-συντήρησης και η εδραίωσή του παγκόσμια ως ένα από τα πιο ευρέως εναλλακτικά καύσιμα, συνέτειναν στην ραγδαία άνθησή του τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα μπορεί να συζητάμε αν το μέλλον ανήκει στα εναλλακτικά καύσιμα, αλλά σε πολλές χώρες του κόσμου αποτελούν το παρόν.

Οι μετακινήσεις και οι μεταφορές γίνονται ολοένα και περισσότερο με εναλλακτικά καύσιμα συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην μείωση του οικονομικού κόστους. Για παράδειγμα στον τομέα της ναυτιλίας ήδη το LNG κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Δείτε ακόμη: «Μυστικά» για τα μπεκ, μπουζί και πνεύμονες του κιτ LPG

Στην επιτροπή μεταφορών της ΕΚ έχουν ήδη εγκριθεί μέτρα που καθιστούν υποχρεωτικό στα κράτη-μέλη να θεσπίσουν δεσμευτικούς στόχους για την δημιουργία υποδομών ανεφοδιασμού σε εναλλακτικά καύσιμα.

Get it on Google Play Download on the App Store