Τοποθέτηση LPG σε Jeep από την EuropeGas

Τα αυτοκίνητα της Jeep έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις αυξημένες ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου, αλλά και με τους μεγάλης χωρητικότητας κινητήρες (ειδικά τα πιο παλιά μοντέλα). Τα 6κύλινδρα και 8κύλινδρα μηχανικά σύνολα των πιο δημοφιλών Jeep Cherokee και Grand Cherokee, καθώς και ο 4κύλινδρος κινητήρας των 2.4 λτ. του προγενέστερου Compass, απαιτούν αρκετές ποσότητες βενζίνης για να κινήσουν τα βαριά αμαξώματα.

Δείτε ακόμη: Εγκατάσταση LPG σε VW

Η εγκατάσταση κιτ LPG αποτελεί μια πολύ καλή λύση για άμεση μείωση του κόστους σε καύσιμο, ενώ η απόσβεση του κόστους τοποθέτησης κιτ LPG γίνεται γρήγορα. Βέβαια η εγκατάσταση κιτ υγραεριοκίνησης πρέπει πάντα να γίνεται από αξιόπιστες εταιρείες με μακρόχρονη εμπειρία στην τοποθέτηση αλλά και στο service, έτσι ώστε ο πελάτης να απολαμβάνει ολοκληρωμένες παροχές – υπηρεσίες και να είναι ασφαλής.

Δείτε ακόμη: Τοποθέτηση κιτ LPG σε Opel

Η EuropeGas Hellas, διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία στην τοποθέτηση κιτ LPG σε πάρα πολλά μοντέλα, μεταξύ αυτών και σε Jeep Cherokee, Grand Cherokee και Compass. Εδώ και λίγο καιρό, η EuropeGas Hellas μεταφέρθηκε και άνοιξε νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 58Β, προσφέροντας ακόμα πιο σύγχρονες υπηρεσίες.

Δείτε ακόμη: Τοποθέτηση LPG σε Toyota

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store