Skoda Service με όφελος έως και 30%

Η Kosmocar-Skoda παρουσιάζει την υπηρεσία MyServiceNow και τα «Clever Packs», που έχουν στόχο να προσφέρουν στους κατόχους μοντέλων Skoda μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης και ευκολίας για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους, παράλληλα με οικονομικό όφελος έως 30%.

Δείτε ακόμα: Το καλύτερο SUV των 3 ευρώ/100 χλμ.!

Η νέα υπηρεσία MyServiceNow δίνει τη δυνατότητα για online προγραμματισμό ραντεβού για σέρβις, γρήγορα και εύκολα, από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό τηλέφωνο. Συμπληρώνει τις ήδη γνωστές After Sales υπηρεσίες που από το καλοκαίρι απολαμβάνουν οι κάτοχοι μοντέλων Skoda, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar:

Pick-up & Delivery – η παραλαβή για το σέρβις και η επιστροφή-παράδοση του αυτοκινήτου, γίνεται στον χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης.

Skoda Online Service – ο πελάτης ενημερώνεται με e-mail ή sms και αποκτά online πρόσβαση σε φωτογραφίες ή video για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και το κόστος αυτών και δίνει τη σχετική έγκριση.

Δείτε ακόμα: SKODA KAROQ πιο προσιτό από ποτέ

Clean Plus – καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων.

Τα Clever Packs είναι τρία ειδικά σχεδιασμένα πακέτα σέρβις που περιλαμβάνουν τόσο τα ανταλλακτικά όσο και την εργασία, πάντα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή. Τα τρία πακέτα αφορούν οχήματα ηλικίας έως 4 ετών, από 4 έως 10 ετών και άνω των 10 ετών, αντίστοιχα. Εξασφαλίζουν ιδανική σχέση αξίας και απόδοσης, λόγω της ποιότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας των γνησίων ανταλλακτικών Skoda και της εγγύησης δύο ετών για την εργασία, ενώ ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύουν οικονομικό όφελος έως και 30% για τον πελάτη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα υπηρεσία MyServiceNow και τα Clever Packs οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα ή στο διαδίκτυο, στο https://www.skoda.gr/owners/new-innovative-services-skoda

Δείτε ακόμα: Μεγάλη ευκαιρία τώρα το Skoda Kodiaq 1.5 TSI

Get it on Google Play Download on the App Store