Φθηνότερη 5.000€ η Skoda Octavia 1.4 TSI 204 PS

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda συνεχίζει δυναμικά τις μεγάλες προσφορές μέσω της υπηρεσίας οnline παραγγελίας αυτοκινήτου Skoda One Click, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί εύκολα και γρήγορα να δει και να παραγγείλει το ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμα: Μεγάλη ευκαιρία τώρα το Skoda Kodiaq 1.5 TSI

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, σημαντική ευκαιρία αποτελεί η ολοκαίνουργια Skoda Octavia iV με τον Plug-in hybrid κινητήρα, η οποία συνδυάζει τις δυναμικές επιδόσεις με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2. Το υβριδικό σύνολο με πρίζα αποτελείται από ένα κινητήρα βενζίνης 1.4 TSI 150 ίππων και 250 Nm ροπής, ένα ηλεκτροκινητήρα 116 ίππων και 330 Nm ροπής και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 13 kWh. Με τη συνδυαστική ισχύ των 204 ίππων τα 350 Nm ροπής και το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων DSG, η Octavia iV επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,7 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 220 χλμ./ώρα. Με την ηλεκτρική αυτονομία των 60 χιλιομέτρων, η μεικτή κατανάλωση βενζίνης περιορίζεται στα 1,2 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 33 γρ./χλμ.

Η μπαταρία μπορεί εύκολα να φορτιστεί χρησιμοποιώντας μια τυπική πρίζα οικιακού τύπου ή ένα Wallbox. Σε μια πρίζα 230 V, χρειάζονται 3 ώρες 45 λεπτά για να επαναφορτιστεί από άδεια στο 80% και 5 ώρες στο 100%. Όταν χρησιμοποιείται ένα Wallbox 3,6 kW, χρειάζονται μόλις 2 ώρες 33 λεπτά ή 3 ώρες 33 λεπτά αντίστοιχα.

Δείτε ακόμα: SKODA KAROQ πιο προσιτό από ποτέ

Εκτός από την υψηλή τεχνολογία, η Octavia iV διακρίνεται και για τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό. Για την ασφάλεια φροντίζουν -μεταξύ άλλων- οι 7 αερόσακοι και τα συστήματα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας. Επιπλέον περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 10 ιντσών, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, διζωνικό κλιματισμό, επιλογή προφίλ οδήγησης, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, εκκίνηση με μπουτόν κ.λπ.

Για όλα αυτά και πολλά ακόμη (μεγάλοι χώροι, προσεγμένη ποιότητα), η νέα Skoda Octavia iV προσφέρεται τώρα μέσω της οnline παραγγελίας με όφελος 5.000 ευρώ και τιμή 30.393 ευρώ. Δείτε εδώ τα διαθέσιμα αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμα: Βήμα – βήμα η παραγωγή της νέας Skoda Octavia

Get it on Google Play Download on the App Store