Jeep Compass diesel 4×4 με φορολογικό πλεονέκτημα

Η κορυφαία έκδοση Limited του Jeep Compass, με τον 2λιτρο Diesel κινητήρα με τους 140 ίππους, το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων και την προηγμένη τετρακίνηση, διαθέτει και ένα ιδιαίτερο φορολογικό ατού αφού είναι πλέον διαθέσιμη κάτω από το φράγμα των 25.000 ευρώ για τη Λιανική Τιμή Προ Φόρων και συγκεκριμένα στην τιμή των 23.215 ευρώ (προτεινόμενη λιανική τιμή 36.100 ευρώ).

Δείτε ακόμη: Τι είναι η πιστοποίηση Trail Rated των Jeep; (+video)

Η έκδοση Limited είναι η κορυφαία επιλογή σε επίπεδο εξοπλισμού διαθέτοντας στοιχεία που ενισχύουν την άνεση, την ασφάλεια και τον πολυτελή χαρακτήρα του μοντέλου, όπως π.χ. προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής 7 ιντσών και επιπλέον οθόνη TFT 7 ιντσών στον πίνακα οργάνων, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με ενεργό φίλτρο, αυτόματη λειτουργία για τα φώτα/καθαριστήρες, ηλεκτρικό χειρόφρενο, keyless entry, κ.α.

Ο κινητήρας πετρελαίου 2.0 MTJ 140hp τεχνολογίας MultiJet II αποδίδει 140 ίππους και 350 Nm ροπής που είναι ικανά να ανταπεξέλθουν με ευκολία σε κάθε απαίτηση (ικανότητα ρυμούλκησης 1.500 κιλών). Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων προσφέροντας άνεση, ομαλή εναλλαγή σχέσεων, οικονομία, αλλά και αντοχή ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες, όπως είναι για παράδειγμα η κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Δείτε ακόμη: Απόβαση του Jeep Gladiator στην Ευρώπη

Το Compass 2.0 MTJ εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Jeep Active Drive το οποίο μοιράζει αυτόματα τη ροπή ανάμεσα στους δύο άξονες για τη βέλτιστη πρόσφυση, ασφάλεια, αλλά και οικονομία καυσίμου. Παράλληλα, το σύστημα Selec-Terrain δίνει τη δυνατότητα επιλογής 4 προγραμμάτων λειτουργίας ανάλογα με την επιφάνεια στην οποία κινείται το αυτοκίνητο (Auto, χιόνι, λάσπη, άμμος), εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα κίνησης στα πλέον δύσβατα εδάφη και παράλληλα την προστασία των μηχανικών μερών της μετάδοσης και του κινητήρα.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Jeep Compass 2.0 MTJ Limited AT9 4×4 που είναι πλέον διαθέσιμη με Λιανική Τιμή Προ Φόρων κάτω από το φορολογικό όριο των 25.000 ευρώ, προσφέροντας το μέγιστο όφελος στους πελάτες λιανικής, αλλά και στους χρήστες εταιρικών οχημάτων.

Δείτε ακόμη: Νέο Jeep Renegade με τιμή από 18.900 ευρώ

Get it on Google Play Download on the App Store