Το καινοτόμο εσωτερικό του Skoda Vision E Concept

Πριν λίγες ημέρες η Skoda μας σύστησε το Vision E Concept, ένα πρωτότυπο το οποίο ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για την έκδοση παραγωγής του Kodiaq Coupe. Αυτή τη φορά μας δίνει εικόνες, έστω και σε σκίτσα από το αυστηρώς τετραθέσιο εσωτερικό του μοντέλου της.

Η Skoda φαίνεται αποφασισμένη να κυριαρχήσει στην κατηγορία των crossover στο άμεσο μέλλον και με το Vision E Concept μας δείχνει την επιθετική πολιτική που θα ακολουθήσει, καθώς μιλάμε για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο 300 ίππων, το οποίο θα δούμε στην παραγωγή το 2019.

Εδώ μπορούμε να δούμε το πρωτότυπο μοντέλο της Skoda μέσα από επίσημα σκίτσα του, ενώ ανάλογες είναι οι εικόνες που έχουμε πλέον και από το εσωτερικό του.

Σε αυτό εκτός από τις τέσσερις ανεξάρτητες θέσεις, βλέπουμε πως λάμπουν διά της απουσίας τους οι διακόπτες, οι οποίοι προφανώς έχουν αντικατασταθεί από πάνελ και οθόνες αφής.

Διαβάστε ακόμη: Έτσι θα είναι το Skoda Kodiaq Coupe

Μάλιστα τα πάνελ των θυρών έχουν θέση για ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, ενώ σύμφωνα με την Skoda τα εμπρός καθίσματα περιστρέφονται. Κάτι που σημαίνει πως το πρωτότυπο είναι αυτόνομο και οι εμπρός επιβάτες μπορούν να γυρίσουν τα καθίσματά τους και να… κάνουν παρέα με τους πίσω.

Get it on Google Play Download on the App Store