Απαστράπτουσα Skoda Superb Black Crystal με κρυστάλλους!

Η Skoda παρουσιάζει τη μοναδική πρωτότυπη νέα Superb Black Crystal, η οποία είναι η πιο λαμπερή, μέσω των τμημάτων που είναι φινιρισμένα με αληθινούς κρυστάλλους. Το εν λόγω μοντέλο με το μαύρο αμάξωμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη διάσημη Τσέχικη εταιρεία υαλουργίας Preciosa. Την ξεχωριστή αυτή επικάλυψη StarDust® φέρουν οι μεγάλης διαμέτρου απαστράπτουσες ζάντες αλουμινίου, τα λογότυπα της Skoda στο εμπρός και πίσω καπό και στο τιμόνι. Ακόμα και το λογότυπο Laurin & Klement που υπάρχει στα εμπρός φτερά και στο τιμόνι είναι κατασκευασμένα από κρυστάλλους υψηλής ποιότητας.

«Η νέα Skoda Superb ξεχωρίζει με την εκφραστική, συναισθηματική σχεδίαση και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο ισχυρισμός αυτός ενισχύεται περαιτέρω στο νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο -την Superb Black Crystal. Μέσω των ειδικά επεξεργασμένων γυάλινων κρυστάλλων, το αυτοκίνητο μοιάζει με ένα κόσμημα για να φορεθεί μόνο σε ειδικές περιπτώσεις», δήλωσε ο Επικεφαλής Σχεδιασμού της Skoda, Josef Kaban. 

H νέα Superb Black Crystal θα κάνει πρεμιέρα στο Designblok 2015, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Τσεχικού Ντιζάιν και Μόδας, που θα κάνει έναρξη αύριο στην Πράγα. Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι πριν από σχεδόν δύο μήνες είχε παρουσιαστεί μία ακόμα μοναδική πρωτότυπη Superb, η οποία είχε ντυθεί εξωτερικά με αληθινό δέρμα (δείτε εδώ).

Get it on Google Play Download on the App Store