Τα πολεμικά Subaru BRZ tS και WRX STI Type RA

Τις τελευταίες ημέρες περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε να μας αποκαλύπτεται η έκδοση STI του Subaru BRZ, αλλά τελικά θα πρέπει να αρκεστούμε σε κάτι λιγότερο και συγκεκριμένα στην έκδοση tS, η οποία πάντως δεν απογοητεύει σε καμία περίπτωση με την εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα, το Subaru BRZ tS μπορεί να μην έχει να επιδείξει κάποιες αλλαγές στο μοτέρ είναι όμως επιθετικότερο σε εμφάνιση και με διαφορετικό στήσιμο για πιο δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά, δια χειρός Subaru Tecnica International.

Tα αμορτισέρ είναι της Sachs, οι νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών είναι ελαφρού κράματος, ενώ τα φρένα είναι της Brembo. Εξωτερικά, παρατηρούμε σπόιλερ, κόκκινες λεπτομέρειες και carbon αεροτομή ρυθμιζόμενη μηχανικά.

Από την άλλη, το Subaru WRX STI Type RA είναι ένα… πολιτικό αγωνιστικό και με αυτό η Subaru θα προσπαθήσει να πετύχει νέο ρεκόρ στο Nurburgring για τετράθυρο αυτοκίνητο. Το 2.5 λτ. τούρμπο μοτέρ του αποδίδει 310 ίππους, η ανάρτηση είναι πιο επιθετικά ρυθμισμένη, τα φρένα είναι της Bremboέχουν χρησιμοποιηθεί ανθρακονήματα σε διάφορα σημεία του αμαξώματος για τη μείωση του βάρους του (ζυγίζει 1.535 κιλά) και διαθέτει και αυτό αρκετές λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα στο αμάξωμά του.

Δείτε επίσης:

Στο σφυρί το πρώτο Honda Civic Type R

Το νέο Audi A8 θα πηγαίνει σβηστό… (+video)

Live η δημοπρασία της εξωφρενικής BMW 2002tii AC Schnitzer S14

Get it on Google Play Download on the App Store