Σε… περιπέτειες βάζει η Toyota το RAV4

Την έκθεση του Σικάγο διάλεξε η Toyota για να παρουσιάσει το νέο, σκληροτράχηλο RAV4 Adventure το οποίο έχει ως στόχο του να οδηγήσει σε περιπέτειες, ευχάριστες τον οδηγό και τους επιβάτες, καθώς έχει μία σειρά από χαρακτηριστικά που το κάνουν πιο ικανό εκτός δρόμου.

Συγκεκριμένα, το Toyota RAV4 Adventure έχει να επιδείξει μαύρο πλαστικό προστατευτικό περιμετρικά, στις άκρες του αμαξώματός του, μαύρες πεντάκτινες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με ελαστικά διάστασης 235/55 R18, προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω, ράγες οροφής, ενώ έχει μπει και μαύρη φάσα στην εμπρός μάσκα που ενώνει τα δύο φανάρια. Το παζλ των εξωτερικών αλλαγών ολοκληρώνουν τα ειδικά σήματα «Adventure» που φωνάζουν την ιδιαιτερότητα της έκδοσης.

Δείτε επίσης: Το Toyota που καίει 1,0 λίτρο/100 χλμ.

Περνώντας στο εσωτερικό δεν θα δούμε ιδιαίτερες αλλαγές, παρά μόνο τα ανάλογα σήματα Adventure και τα ειδικά πατάκια ακόμη και για το δάπεδο του χώρου αποσκευών που προστατεύουν από νερο, λάσπες κλπ.

Το Toyota RAV4 Adventure θα διατίθεται σε προσθιοκίνητη έκδοση με αυτόματο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης ή ως τετρακίνητο με Dynamic Torque Control για τον έλεγχο της ροπής. Επιπροσθέτως θα εξοπλίζεται με το πακέτο Tow Prep Package (το οποίο είναι ουσιαστικά για ρυμούλκηση) ενώ θα διατίθεται με τα συστήματα ασφάλειας Trailer Sway Control (TSC – σταθεροποιεί το αυτοκίνητο όταν έχει trailer), Hill-Start Assist Control (HAC) και TSS-P.

Το Toyota RAV4 Adventure θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα από την αγορά των Η.Π.Α. ενώ παραμένει άγνωστο αν θα δούμε παραπλήσια έκδοση να πατάει τους τροχούς της και επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Get it on Google Play Download on the App Store