Toyota C-HR σε εργοστασιακά ματ μεταλλικά χρώματα

Το πρώτο μικρομεσαίο SUV μοντέλο της Toyota, το ξεχωριστό σχεδιαστικά C-HR, έχει καταφέρει και έχει γίνει δημοφιλές, λίγους μήνες μετά το λανσάρισμά του στην Ευρώπη, όπου το πρώτο τετράμηνο του 2017 έχει φτάσει τις 41.501 πωλήσεις και έχει αναδειχθεί το τρίτο σε πωλήσεις μοντέλο της εταιρείας.

Τη νεανική και ευφάνταστη σχεδίασή του ενισχύουν με την σειρά τους η προσθήκη των ματ μεταλλικών χρωμάτων σε διάφορες αποχρώσεις σε συνδυασμό και με μαύρη οροφή. Τα νέα αυτά χρώματα περιλαμβάνουν τις επιλογές ανοιχτού γκρι, σκούρου γκρι, λευκού και μπλε. Στη χώρα μας ακόμα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην online διαμόρφωση του μοντέλου, ωστόσο στη Γερμανία για παράδειγμα είναι διαθέσιμα. Το επιπλέον κόστος είναι αρκετά υπολογίσιμο, αφού είναι στα 1.850 ευρώ ή στα 1.990 με τη μαύρη οροφή. Ενδεικτικά, στη χώρα μας το απλό μεταλλικό χρώμα στο C-HR κοστίζει από 550 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Toyota C-HR πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 20.520 ευρώ με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 λτ. Turbo 116 hp και από 24.870 ευρώ το υβριδικό των 122 ίππων, ενώ με τετρακίνηση συνδυάζεται μόνο το C-HR 1.2 λτ. Turbo με το αυτόματο κιβώτιο Multidrive S (από 27.170 ευρώ).

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμή Toyota C-HR 1.8 λτ. Hybrid 122 HP e-CVT

Οδηγούμε το νέο Toyota Yaris 1.5 λτ. και Hybrid

Εκπτώσεις έως και 1.500 ευρώ για όλα τα Toyota

Get it on Google Play Download on the App Store