Νέο Toyota Hilux Invicible για τα 50 χρόνια του ιαπωνικού pick-up

Θέλοντας να γιορτάσει τα 50 χρόνια του Hilux, η Toyota δημιουργεί το πρωτότυπο Hilux Invicible 50, το οποίο παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης φέροντας συγκεκριμένες offroad ενισχύσεις που τονίζουν την εμφάνιση του δημοφιλούς pick-up.

Διαβάστε ακόμα: Νέο Toyota Land Cruiser με πολλές βελτιώσεις

Το νέο Hilux Invicible 50 εξωτερικά ξεχωρίζει με τα μαύρα ματ πλαϊνά σκαλοπάτια και μπάρες στο χώρο φόρτωσης, τα ειδικά εξωτερικά αυτοκόλλητα που προέρχονται από τα αγωνιστικά Hilux και Land Cruiser του Ντακάρ, αλλά και τις μαύρες ματ ζάντες των 18 ιντσών που συνδυάζονται με offroad ελαστικά της BF Goodrich.

Η Toyota έχει επίσης τοποθετήσει στην καρότσα μια ειδική προστατευτική επένδυση και ένα μεγάλο κουτί για την αποθήκευση εργαλείων. Στο εσωτερικό, στοιχεία όπως οι ειδικές πλακέτες, τα βελούδινα πατάκια και το δερμάτινο χειρόφρενο, διαχωρίζουν το Hilux Invicible 50 από τα υπόλοιπα Hilux.

Διαβάστε ακόμα: Toyota C-HR Hy-Power: Πιο ισχυρό και στιλάτο

Περαιτέρω αλλαγές δεν υπάρχουν, ενώ η Toyota δεν ανακοινώνει κάτι για πέρασμα ή όχι στην παραγωγή του πρωτότυπου. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι στην Ευρώπη το Hilux τη χρονιά που διανύουμε πάει για νέο ρεκόρ πωλήσεων, με την ιαπωνική φίρμα να αναμένει 40.600 ταξινομήσεις, έναντι 40.104 που είναι το προηγούμενο ρεκόρ (από το 2007).

Get it on Google Play Download on the App Store