Μια special BMW M4 με 520 ίππους είναι πραγματικά εκπληκτική

Με 431 άλογα από το εργοστάσιο και εκρηκτικές επιδόσεις η BMW M4 είναι έτσι κι αλλιώς μια από τις πιο «hot» BMW της εποχής, όμως η γερμανική Cam-Shaft έρχεται να της προσφέρει πολλά περισσότερα τόσο στη δύναμη, όσο και στην ανάρτηση και την εμφάνισή της.

Πρώτα-πρώτα για τον 3λιτρο Twin Power Turbo 6κύλινδρο κινητήρα βενζίνης της BMW M4 η Cam-Shaft προσφέρει το πρώτο στάδιο βελτίωσης, που αυξάνει την ισχύ του στα 520 άλογα και τη ροπή στα 720 Nm (+170 Nm). Οι επιδόσεις, παρότι η εταιρεία δεν το ανακοινώνει, είναι αρκετά εκρηκτικές.

Διαβάστε ακόμα: Βελτιωμένη BMW X6 M με… λίγο απ’όλα!

Εκτός από τον κινητήρα, η Cam-Shaft αλλάζει όλη την εξάτμιση και τοποθετεί μια νέα τιτανίου από τον Akrapovic, ενώ παράλληλα προσφέρει ακόμη πιο σπορ ελατήρια της KW για την ανάρτηση, με δυνατότητα μείωσης της απόστασης από το έδαφος από 5 έως και 30 χλστ.

Στο πεδίο της εμφάνισης, η BMW M4 των φωτογραφιών μας έχει βαφτεί σε ένα ειδικό ματ γκρι χρώμα, ενώ έχουν αλλάξει και οι τροχοί με νέες σκουρόχρωμες ζάντες με πορτοκαλί περίγραμμα της BBS στις 21 ίντσες, που συνδυάζονται με χαμηλοπρόφιλα ελαστικά 245/30 και 292/25.

Διαβάστε ακόμα: Mercedes-AMG A 45 τα βάζει με BMW M4 (+video)

Ως προς το κόστος όλων των παραπάνω, για τη βελτίωση του μοτέρ η Cam-Shaft απαιτεί 2.199 ευρώ, για την εξάτμιση άλλα 2.900 ευρώ, ενώ 699 ευρώ κοστίζουν τα νέα ελατήρια και 2.000 ευρώ το εξωτερικό χρώμα. Σύνολο 7.798 ευρώ για όλα τα παραπάνω, χωρίς το κόστος των ζαντών.


Get it on Google Play Download on the App Store