Νέες σπορ και πολυτελείς εκδόσεις BMW Σειρά 3

Η BMW αναβαθμίζει την γκάμα της Σειράς 3 με την προσθήκη τριών νέων εκδόσεων, των Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity και Edition M Sport Shadow, οι οποίες δίνουν έμφαση στα πιο σπορ χαρακτηριστικά ή στην πολυτέλεια. Το λανσάρισμά τους θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Ιούλιο, ενώ τα μοντέλα θα μπορούν να παραγγελθούν σε συνδυασμό με όλους τους διαθέσιμους τύπους κινητήρων.


Ξεκινώντας από την Σειρά 3 Edition Sport Line Shadow, ξεχωρίζει από τα μαύρα ένθετα στα φωτιστικά σώματα, τη μαύρη μάσκα, τα ίδιας απόχρωσης ένθετα κάτω από τους αεραγωγούς και τις απολήξεις της εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο. Επιπλέον, την σπορ εμφάνιση τονίζουν οι 18 ιντσών δίχρωμες ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό της Edition Sport Line Shadow υπάρχει δερμάτινη επένδυση στον πίνακα οργάνων, ταμπλό με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, καθώς και νέο σπορ τιμόνι. Επίσης, τα σπορ καθίσματα είναι επενδυμένα με δέρμα – ύφασμα, ενώ υπάρχουν νέα διακοσμητικά σε σκούρο αλουμίνιο.

Η Edition M Sport Shadow της BMW Σειράς 3 Sedan και Touring διαθέτει ακόμα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά, όπως σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, μαύρη μάσκα, απολήξεις εξατμίσεων μαύρου χρωμίου, LED προβολείς ομίχλης, πιο σπορτίφ προφυλακτήρες και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό της Edition M Sport Shadow διακρίνονται τα μαύρα δερμάτινα σπορ καθίσματα με τις μπλε ραφές, οι επενδύσεις σε σκούρο αλουμίνιο και ο αναβαθμισμένος πίνακας οργάνων. Επιπλέον τα μοντέλα αυτά εξοπλίζονται με M σπορ ανάρτηση, M αεροδυναμικό πακέτο, M ζάντες και διάφορα ακόμα αξεσουάρ M Performance.

Η BMW Σειρά 3 Edition Luxury Line Purity εστιάζει στην πιο πολυτελή εικόνα μέσω των σατινέ αλουμινίου διακοσμητικών εξωτερικά και των 17 ιντσών ζαντών αλουμινίου (ή 19 ιντσών). Στο εσωτερικό διακρίνεται το δερμάτινο σαλόνι σε καφέ απόχρωση, οι επενδύσεις ξύλου και περλέ χρωμίου.

Διαβάστε ακόμα:

Ανανεωμένη BMW Σειρά 1 με νέο εσωτερικό

Φανοποιός δίνει ζωή σε κατεστραμμένη BMW Σειρά 4 Coupe (+video)

Σε ποιον θα κάνει δώρο τη M4 CS η BMW;


Get it on Google Play Download on the App Store