Τρελαίνει κόσμο το πρώτο Type R παραγωγής. Σπάει τα κοντέρ σε δημοπρασία

Αυτές τις ημέρες οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ζουν σε ρυθμούς Honda Civic Type R αφού το ιαπωνικό hothatch εισάγεται επισήμως για πρώτη φορά εκεί και όπως είναι λογικό έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Για αυτό το λόγο και η ιαπωνική μάρκα το βγάζει σε δημοπρασία.

Και δεν βγάζει στο σφυρί όποιο και όποιο αλλά το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Honda στο Σουίντον της Μ. Βρετανίας, με αριθμό πλαισίου SHHFK8G75HU200101 (κυριολεκτικά το πρώτο μοντέλο που βγήκε από το εργοστάσιο).

Η δημοπρασία έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας BringATrailer.com και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν σε ίδρυμα που στηρίζει παιδιά με όγκο στον εγκέφαλο (όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο ίδρυμα Pediatric Brain Tumor).

Μάλιστα το ενφδιαφέρον του κοινού είναι τεράστιο καθώς ήδη τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το αυτοκίνητο έχει φτάσει στα 200.000 δολάρια. Απίστευτο ποσό, για ένα μοντέλο το οποίο στις Η.Π.Α. θα κάνει περίπου 38.000 δολάρια. Εδώ μπορείτε να παρακολουθείσετε την εξέλιξη της δημοπρασίας και εδώ να διαβάσετε τα πάντα για το νέο Honda Civic Type R.

Δείτε επίσης:

Τα 7 supercars που υποκλίθηκαν στο νέο Honda Civic Type R (+video)

Η Honda δίνει εξηγήσεις για το ρεκόρ στο Nurburgring (+videos)

To video του θρυλικού ρεκόρ του νέου Honda Civic Type R στο Nurburgring

Get it on Google Play Download on the App Store