Οδηγούμε στην Ελλάδα το νέο Kia Stonic (+video)

To Kia Stonic είναι το μικρό SUV της κορεάτικης μάρκας, το οποίο έρχεται γεμάτο φιλοδοξίες και προσδοκά να γίνει το best seller της Kia και όπως διαπιστώνουμε και από την πρώτη μας επαφή μαζί του, μπορεί να τα καταφέρει.

Δείτε ακόμη: Η Skoda ετοιμάζει 4θυρο κουπέ SUV

Το Kia Stonic δραστηριοποιείται σε μία κατηγορία η οποία αυτή τη στιγμή έχει μερίδιο αγοράς 7% (πανευρωπαϊκά), πουλώντας 1,1 εκατ. αυτοκίνητα, με τις προβλέψεις να λένε ότι μέχρι το 2020 θα φτάσει στα 2 εκατομμύρια, ξεπερνώντας το 10%.

Γίνεται έτσι εύκολα αντιληπτό πως με το Stonic, η κορεάτικη μάρκα εισέρχεται την κατάλληλη στιγμή στην κατηγορία και η συγκυρία την ευνοεί. Το Stonic, το οποίο προσφάτως πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και θα κατασκευάζεται στην Κορέα, είχαμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε κατά την διάρκεια της πανευρωπαϊκής του παρουσίασης στο Βερολίνο, και πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα και παίρνουμε μια πρώτη γεύση από αυτό, στην ελληνική παρουσίασή του (σύντομα θα ακολουθήσει και αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου στις σελιδες μας).

Διαβάστε επίσης: Χαράτσι για όσους πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας

Θυμίζουμε, πως το Kia Stonic είναι το φθηνότερο μικρό, βενζινοκίνητο SUV στην Ελλάδα (δείτε εδώ τις τιμές του Kia Stonic αναλυτικά) ενώ όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να το δείτε και από κοντά στην έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2017.

Get it on Google Play Download on the App Store