Έκθεση Αυτοκίνηση 2017: Όλα τα νέα μοντέλα

Η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017» άνοιξε τις πύλες της και είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες των τελευταίων ετών, από πλευράς νέων μοντέλων που κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας.

Πιο αναλυτικά, αποκαλύπτονται για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους τα μοντέλα Citroen C3 Aircross, Dacia Lodgy Stepway 7θεσιο, DS7 Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30 Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Renault Scenic, SΕΑΤ Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, Subaru Impreza, Subaru XV, VW Polo, VW T-Roc και Volvo XC60.

Δείτε ακόμη: Όλα τα νέα αυτοκίνητα με φυσικό αέριο CNG

Παράλληλα, το κοινό έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί και για διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα After Market, αλλά και να πραγματοποιήσει Δωρεάν Test Drives σε πάρα πολλά νέα μοντέλα.

Η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017» θα πραγματοποιηθεί 11 – 19 Νοεμβρίου στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ και είναι μειωμένο κατά 50% για άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα που κάνουν Ελληνική πρεμιέρα, για τα οποία μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά στοιχεία πατώντας πάνω στον τίτλο ή στη φωτογραφία του καθενός.

Δείτε ακόμη: Τα φθηνότερα μικρά diesel SUV της αγοράς

Citroen C3 Aircross 

 DS 7 Crossback 

Hyundai i30 Fastback 

Hyundai i30 N 

Hyundai Kona 

Jeep Compass 

Kia Stonic 

Mercedes X-Class 

Nissan Leaf 

Renault Scenic 

SEAT Arona 

Skoda Karoq 

Skoda Rapid Spaceback Scoutline 

Volvo XC60 

Volkswagen Polo 

Volkswagen T-Roc 

Get it on Google Play Download on the App Store