Έφτιαχναν ρέπλικα και πήραν δώρο κανονική Lamborghini! (+video)

Η φράση «θαύμα των Χριστουγέννων» έλαβε κυριολεκτική υπόσταση για μια οικογένεια στο Κολοράντο, χάρις στον Άγιο Βασίλη που ονομάζεται «Lamborghini»!

Ο Sterling Backus είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο και έχει έναν 12χρονο γιό, ονόματι Xander. Εδώ και ενάμιση χρόνο κατασκευάζουν ένα αντίγραφο της Lamborghini Aventador, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης και προσθέτοντας πάνελ από ανθρακονήματα σε ορισμένα μέρη. Για την κίνηση της ρέπλικας έχει επιλεγεί ένας V8 από Chevrolet Corvette, με ένα τούρμπο σε κάθε πλευρά του V.  Η προσπάθεια πατέρα και υιού έφτασε στα αυτιά της ιταλικής εταιρίας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν οι ανάλογες κινήσεις.

Δείτε ακόμα: Η ρωσική Lamborghini των 14.500 ευρώ! (+videos)

Ακούγοντας τις παραπάνω λέξεις, το μυαλό πάει αυτομάτως στις αγωγές και τα δικαστήρια. Τουναντίον! Η Lamborghini εντυπωσιάστηκε τόσο από το πάθος και την αφοσίωση των δυο τους -ιδιαίτερα του πιτσιρικά- ώστε αποφάσισε να τους κάνεις δώρο μια πραγματική Aventador S! Σε συνεννόηση με τον πατέρα, η Lamborghini έβαλε στο γκαράζ της οικογένειας κατά τη διάρκεια μιας νύχτας μια πραγματική Aventador S. Έτσι, το πρωί των Χριστουγέννων ο Xander, αντί για την ιδιοκατασκευή τους, βρήκε στο γκαράζ το πραγματικό αυτοκίνητο των ονείρων του, αυτό που πάντα επιλέγει στο αγαπημένο του video game!

Διαβάστε επίσης: Lamborghini Diablo βγήκε «ολική» αμέσως μετά την αγορά της

Για να ακριβολογούμε, βέβαια, οι Ιταλοί δεν χάρισαν ακριβώς το πανάκριβο supercar. Το παραχώρησαν για δυο εβδομάδες στον πατέρα, προκειμένου να κάνει όσες βόλτες θέλει τον 12χρονο «ταύρο» – με γεμάτο ρεζερβουάρ κιόλας! Εσείς τι δώρο πήρατε;

Get it on Google Play Download on the App Store