Έτσι θα είναι η νέα Skoda Octavia;

H Skoda έχει ανακοινώσει πως τη νέα Octavia θα τη δούμε το νέο έτος, παρόλα αυτά τα σκίτσα του επερχόμενου μοντέλου έχουν την τιμητική τους. Αυτή το φορά το ρωσικό site koleca.ru μας κατέθεσε τη δική του άποψη για το σχεδιαστικό μέλλον της νέας Octavia.

Δείτε ακόμη: Νέο Skoda Vision GT δείχνει το Kamiq GT

Με την πρώτη ματιά ξεχωρίζουν τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τo Superb, όντας πιο λεπτά και αποπνέοντας έναν πιο σπορ χαρακτήρα. Αναμένεται να ενσωματώνουν τεχνολογία LED, τόσο τα εμπρός φωτιστικά σώματα, όσο και τα πίσω, ενώ το λογότυπο της Skoda θα αποτυπώνεται ολογράφως, όπως ακριβώς και στο Scala και Kamiq. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα Octavia θα διακρίνεται πέρα από το δυναμικό παρουσιαστικό της και για τους ακόμα μεγαλύτερους χώρους επιβατών, αλλά και για το χώρο αποσκευών της, μιας και οι διαστάσεις του μοντέλου αναμένονται αυξημένες, ώστε να καλυφθεί το κενό ανάμεσα στο νέο Scala και την Superb.

Διαβάστε επίσης: Skoda Mountiaq: To Kodiaq σε pick up! (+video)

Με την πρεμιέρα του νέου μοντέλου να υπολογίζεται τη νέα χρονιά και η πρώτη του εμφάνιση να φημολογείται ότι θα γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης, αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει ασφαλής πληροφόρηση σε ότι αφορά την κινητήρια γκάμα της Skoda Octavia. Το πιο πιθανό είναι να ενσωματώνεται η υπάρχουσα γκάμα κινητήρων, δηλαδή ο 1.000άρης ΤSI με τους 115 ίππους κι ο 1.500άρης των 150 για τη βενζίνη, ενώ στο diesel, στη βάση της γκάμας αναμένεται ο 1.6 TDI με τους 115 ίππους και θα ακολουθεί ο 2λιτρος TDI των 150 αλόγων. Πολύ πιθανό είναι να δούμε και το plug-in hybrid σύνολο, που έκανε την εμφάνισή του στο νέο Superb iV. Το αν θα υπάρξει έκδοση RS όπως και στο τωρινό μοντέλο είναι κάτι άγνωστο προς το παρόν!

Get it on Google Play Download on the App Store