Καπάκια πολυτελείας για τις ζάντες από την VW

Ένα στοιχείο εξοπλισμού που συνήθως συναντάμε σε εξόχως upper class αυτοκίνητα προσφέρει η VW για τα περισσότερα μοντέλα της, καθώς ανακοίνωσε πως είναι διαθέσιμα τα ολοκαίνουργια καπάκια πολυτελείας για τις ζάντες αλουμινίου.

Δείτε ακόμα: Η VW «κοιτάει» την Τουρκία για νέο εργοστάσιο

Τα Dynamic Volkswagen Hub Caps παίρνουν θέση στον αφαλό της ζάντας, όπως κάθε άλλο καπάκι. Η διαφορά τους με αυτά είναι ότι η πρόταση της «ΦαουΒε» παραμένει σταθερή, ανεξαρτήτως ταχύτητας. Με δυο λόγια, το καπάκι δεν περιστρέφεται μαζί με την ζάντα, οπότε το σήμα της VW είναι ασυγκρίτως ευκρινέστερο – χώρια τον εντυπωσιασμό που προκαλεί η οπτική αντίθεση ενός σταθερού μέρους πάνω σε έναν κινούμενο τροχό.

Χαρακτηριστικό της premium εσάνς είναι το γεγονός πως αντίστοιχα καπάκια διαθέτουν οι Rolls-Royce και ορισμένες Bentley, από τις οποίες προφανώς οι Γερμανοί αποφάσισαν να διαθέσουν την εν λόγω τεχνοτροπία στα χαμηλότερα στρώματα.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένο VW Scirocco αναστατώνει τους πάντες (+video)

Τα οποία ξεκινούν από το Golf και συνεχίζουν για πολλά μοντέλα της γκάμας. Τα up!, Lupo, Polo, Phaeton και Touareg δεν συμπεριλαμβάνονται στους προνομιούχους, καθότι τα καπάκια πολυτελείας κουμπώνουν όπου και το στάνταρ 5G0601171XQI. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα συνεργεία VW για περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρουν πως στην Αγγλία, το σετ κοστολογείται στις 156 λίρες – ή 173,4 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store