Το Suzuki Jimny pick up πρέπει να μπει στην παραγωγή

Αγροτικό Suzuki έχουμε να δούμε από την εποχή του Samurai, το οποίο από το 1970 μέχρι το 1998 ήταν στην παραγωγή σε διάφορες αγορές του κόσμου. Η έλευση του Jimny (ένα όνομα που προϋπήρχε αντί του Samurai, επίσης σε διάφορες αγορές) δεν συνοδεύτηκε από pick up έκδοση, κάτι που συνεχίστηκε και στην δεύτερη γενιά του μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Πόση αξία κρατάει το Suzuki Jimny μετά από 3 χρόνια;

Μια ψηφιακή απεικόνιση του Kolesa.ru μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η αγροτική μορφή του σημερινού Jimny. Και η αλήθεια είναι, ότι η Suzuki πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά να το περάσει στην παραγωγή. Το αυτοκίνητο φαντάζει με Jeep Gladiator υπό κλίμακα, όντας γεμάτο ευθείες γραμμές και την καρότσα να προσαρμόζεται στο πίσω μέρος κατά τον ίδιο τρόπο. Βέβαια, για να υλοποιηθεί ένα τέτοιο project, οι Ιάπωνες θα πρέπει να κάνουν αρκετή δουλειά στο αμάξωμα του Jimny.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Suzuki Jimny 1.5 GLX VVT 102HP

Στο μέσο του σασί θα πρέπει να προσαρτηθούν 2 πόρτες (μια ιδέα που επίσης έχουμε δει σε ψηφιακή μορφή) και κατόπιν να τοποθετηθεί η καρότσα. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να είναι διπλοκάμπινο, καθώς απλά το κόλλημα του χώρου φόρτωσης στο υπάρχον σχήμα θα δούλευε μια χαρά. Κάτι τέτοιο έκανε η φίρμα από το Χαμαμάτσου στο Samurai για σχεδόν 3 δεκαετίες. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να το επαναλάμβανε!

Get it on Google Play Download on the App Store