«Έσκασε» το πρώτο video της νέας Toyota Supra

Φαίνεται πως ούτε η ίδια η Toyota δεν μπορεί να περιμένει το επίσημο ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου sportscar της, όπως φανερώνει η διαρροή του πρώτου videou με τα ανδραγαθήματα της 5ης γενιάς Supra.

Δείτε ακόμα: O πρόεδρος της Toyota πήγε πίστα με το αυτοκίνητό του (+video)

Προερχόμενη από την αντιπροσωπεία του Μεξικό, η διαρροή μας φέρνει σε εικόνα και ήχο το μεγαλείο του πολυαναμενόμενου ιαπωνικού κουπέ και στέλνει την προσμονή στα ύψη για παραγωγές μεγαλύτερου μήκους. Μπορεί η διάρκεια να είναι μικρότερη του 1 λεπτού, όμως σε αυτά τα 47 δευτερόλεπτα προλαβαίνουμε να δούμε την εξέλιξη της Supra MKV από καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που «ίδρωνε» σε πίστες, μέχρι το τελικό -και άκρως δυναμικό- τελικό προϊόν που ντριφτάρει υπό το φως των προβολέων, σε κάποιο underground σκηνικό του Τόκιο (περιττό να αναφέρουμε την προσπάθεια ταύτισης με την 3η ταινία του franchise «The Fast and the Furious», το «Tokyo Drift»).

Διαβάστε επίσης: Πόσο γρήγορο είναι στο 0-100 το νέο Toyota Corolla; (+video)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Toyota Supra 5ης γενιάς μοιράζεται πλαίσιο και μηχανικά μέρη με τη νέα BMW Z4, που σημαίνει ότι θα εφοδιάζεται και με τον 6κύλινδρο σε σειρά 3.0 λτ. κινητήρα των 340 ίππων (στην Supra αναμένεται να αποδίδει λίγο παραπάνω, κοντά στα 350-360 άλογα), αλλά και με 2.0 λτ. 4κύλινδρο με 197 ή 258 ίππους.

 

Get it on Google Play Download on the App Store