Απίστευτο Lada 300 ίππων με μοτέρ στο κέντρο!

Οι λάτρεις των Lada έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν! Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως στο διαδίκτυο κατά καιρούς βρίσκουμε απίστευτες μετατροπές Lada! Όπως το εικονιζόμενο, με μοτέρ τοποθετημένο στο κέντρο, η ισχύς του οποίου αγγίζει τους 300 ίππους, ενώ θυμίζει έντονα pick up μιας και για να μπει ο κινητήρας στο κέντρο έχουν γίνει απίστευτες μετατροπές.

Δείτε ακόμη: Lada Vesta με 562.000 χλμ. σε 3 χρόνια χωρίς βλάβη!

Πλέον το μεταλλαγμένο αυτό Lada είναι αυστηρά διθέσιο μιας και η καμπίνα επιβατών τελειώνει στην πρώτη σειρά καθισμάτων, αφού ακριβώς από πίσω υπάρχει το μοτέρ. Αρχικά το μάτι σας θα πέσει στο ψυγείο που είναι τοποθετημένο πίσω από την οροφή του αυτοκινήτου θυμίζοντας αεροδυναμικό βοήθημα. Η υπόλοιπη κατασκευή απαίτησε να φύγει το υπόλοιπο μέρος του αμαξώματος για να μπει ο κινητήρας, με μια ιδιαίτερη κατασκευή, όπου αν την δείτε από μακριά νομίζετε ότι παρατηρείτε pick up αμάξωμα.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Lada Niva!

Ο 4κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας αποδίδει 300 ίππους, με το όλο δημιούργημα που βλέπετε να είναι έργο μιας ομάδας Ρώσων μηχανικών, για το κανάλι τους στο YouTube με την ονομασία AcademeG και είναι οι ίδιοι που έφτιαξαν και την Bentley με τις ερπύστριες.

Δείτε το video και απολαύστε το ιδιαίτερο Lada!

Get it on Google Play Download on the App Store