Suzuki Ignis για σκληρή εκτός δρόμου χρήση

Το Suzuki Ignis κάνει ήδη καριέρα και στην χώρα μας (εδώ μπορείτε να δείτε και την δοκιμή μας για την τετρακίνητη έκδοσή του) και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Μία επιτυχία που έχει συναντήσει και σε αγορές του εξωτερικού, με κάποιους να φαντασιώνονται και σκληρή εκτός δρόμου έκδοσή του. Μάλιστα ανεξάρτητος σχεδιαστής του έδωσε σάρκα και οστά.

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον σχεδιαστή Raditya Brahmanah, ο οποίος δημιούργησε ψηφιακή εικόνα μιας πιθανής εκτός δρόμου έκδοσης του Suzuki Ignis.

Όπως βλέπουμε σε αυτήν έχει πατήσει επάνω στο κανονικό Ignis, αυξάνοντάς του την απόσταση από το έδαφος, ενώ του έχει προσθέσει εκτός δρόμου ελαστικά, διαφοροποιημένο εμπρός προφυλακτήρα για εκτός δρόμου χρήση και διακριτική εισαγωγή αέρα στην οροφή.

Προς το παρόν η Suzuki δεν έχει δείξει πρόθεση να παρουσιάσει μια εκτός δρόμου έκδοση του Ignis, το οποίο πάντως έχει τετρακίνητη έκδοση. Παρόλα αυτά το σίγουρο είναι πως τον ρόλο αυτό, του μικρού offroad δηλαδή, θα παίξει το νέο Jimny, το οποίο περιμένουμε να εμφανιστεί μέσα στο έτος.

Δείτε επίσης: 

Νέο μικρό σεντάν Suzuki Dzire με βάση το Swift

Που και πόσο πωλείται καινούργιο το Suzuki Samurai;

Έτσι θα μοιάζει το Suzuki Ignis Sport

Get it on Google Play Download on the App Store