Φοβερή Lamborghini Aventador με 800 άλογα και κόστος βελτίωσης 35.000 ευρώ!

Η γνωστή μας βελτιωτική Wheelsandmore αναλαμβάνει την κορυφαία Lamborghini Aventador SV και της χαρίζει 800 άλογα μαζί με μια νέα ανάρτηση και τροχούς, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, ενώ παράλληλα της αλλάζει και την ονομασία της, αποκαλώντας την πλέον Aventador LP800-SV La maXXina.

Ξεκινώντας με τον κινητήρα, η Wheelsandmore με τη συνδρομή ενός νέου «εγκεφάλου» και μιας χειροποίητης εξάτμισης, καταφέρνει να βγάλει επιπλέον 50 άλογα και 34 Nm ροπής από τον 6,5 λίτρων ατμοσφαιρικό V12 της Aventador, προσφέροντάς της 800 ίππους συνολικά και 724 Nm ροπής.

Παράλληλα με αυτή την αναβάθμιση η βελτιωτική εταιρεία δημιουργεί και μια νέα custom ανάρτηση, που μειώνει ακόμη περισσότερο την απόσταση από το έδαφος, ενώ τοποθετεί και carbon σφυρήλατες ζάντες F.I.W.E. 20 ιντσών εμπρός και 21 πίσω, οι οποίες εκτός από τη βελτίωση στην αισθητική, συμβάλουν και στη μείωση του βάρους της Aventador.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος όλων των παραπάνω, η Wheelsandmore κοστολογεί στα 12.605 ευρώ τη βελτίωση του κινητήρα, στα 7.890 ευρώ την ανάρτηση, ενώ 14.075 ευρώ κοστίζουν οι ζάντες (υπάρχει και επιλογή για ζάντες 6Sporz με κόστος 2.000 ευρώ λιγότερα). Το συνολικό κόστος της βελτίωσης αγγίζει τα 34.570 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: 

«Αγριεμένη» Lamborghini Aventador S είναι έτοιμη για τη μάχη 

Lamborghini Huracan: Το νέο όπλο της ιταλικής αστυνομίας 

Προσπάθησε να πουλήσει «μαϊμού» Lamborghini (+video)


 

Get it on Google Play Download on the App Store