Φοβερή βελτίωση για τη Mercedes S-Class Coupe με 740 άλογα! (+video)

 

Η γερμανική Fostla δημιουργεί μια από τις πιο εντυπωσιακές Mercedes S-Class Coupe που έχουμε δει, προσφέροντας στο γερμανικό αυτοκίνητο ένα πολύ δυναμικό νέο bodykit, τεράστιους τροχούς, αλλά και 740 άλογα ισχύος για ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις.


 

Το bodykit που τοποθετεί η Fostla, προέρχεται από τη γνωστή μας Prior Design και αποτελείται από έναν νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές, «φουσκωμένα» πλαϊνά φτερά που πλαταίνουν το αυτοκίνητο, καπό με αεραγωγό, αλλά και νέο πίσω προφυλακτήρα με μεγάλο διαχύτη.

Όλα τα παραπάνω τμήματα κατασκευάζονται από fiberglass Duraflex, το οποίο προσφέρει υψηλή αντοχή στα χτυπήματα. Παράλληλα, η Fostla έχει ντύσει το νέο αμάξωμα και με μια πανέμορφη μεμβράνη σε ματ πορτοκαλί απόχρωση, που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την εμφάνιση της S-Class Coupe.

Στην όλη, άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση του αυτοκινήτου, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι μεγάλες μαύρες ματ ζάντες των 22 ιντσών, που προέρχονται και αυτές από την Prior Design και συνδυάζονται με χαμηλοπρόφιλα ελαστικά διαστάσεως 265/30 εμπρός και 305/25 πίσω.

Στο πεδίο της απόδοσης, η Fostla έχει βασίσει τη βελτίωσή της πάνω στην Mercedes-AMGS 63 Coupe με τον 5,5 λίτρων V8 κινητήρα των 585 ίππων. Η βελτιωτική εταιρεία έχει αυξήσει την ισχύ του μοτέρ στα 740 άλογα και παράλληλα, έχει… εκτοξεύσει τη ροπή του στα 1.200 Nm (από 900 εργοστασιακά).

Το αποτέλεσμα της παραπάνω αναβάθμισης έχει ως αποτέλεσμα η βελτιωμένη Mercedes S-Class Coupe να κάνει πλέον το 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 3,5 δευτερόλεπτα, από 3,9 δευτερόλεπτα που έχει το εργοστασιακό μοντέλο, μπαίνοντας έτσι στα χωράφια των supercars.

Διαβάστε ακόμα: 

Φοβερή Lamborghini Aventador με 800 άλογα και κόστος βελτίωσης 35.000 ευρώ! 

Δυναμίτης BMW M4 CRT με 520 ίππους 

Dodge Charger 1.000 HP ουρλιάζει στο δυναμόμετρο (+video)

 


 

Get it on Google Play Download on the App Store