Όταν η Spoon «τερματίζει» το Honda S2000

Για τους Ιάπωνες αλλά και τους οπαδούς της Honda ανά τον κόσμο, όταν μιλάμε για κορυφαίο βελτιωτή Honda τότε στο μυαλό μας έρχεται κατευθείαν η Mugen. Αμέσως μετά όμως υπάρχει ο επίσης Ιάπωνας βελτιωτής Spoon, οποίος μας δείχνει με το συγκεκριμένο S2000 τι μπορεί να κάνει.

Και όπως γίνεται ξεκάθαρο και από τις εικόνες, οι οποίες μας έρχονται από το Speedhunters, μπορεί να κάνει πολλά για το θρυλικό πλέον, ιαπωνικό roadster, το οποίο το βλέπουμε εδώ ως democar (αυτοκίνητο επίδειξης) να κουβαλάει επάνω του όλα τα καλούδια του ιαπωνικού, βελτιωτικού οίκου.

Αυτό σημαίνει πως ότι βλέπετε (και ότι δεν βλέπετε στο εσωτερικό του μοτέρ και κάτω από το αμάξωμα) είναι made in Spoon. Από τις ζάντες αλουμινίου έως και την οροφή. Και τι οροφή… Πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο σε Honda S2000 και σύμφωνα με την Spoon είναι ειδικά κατασκευασμένη προκειμένου να μην στερεί την αίσθηση του ανοικτού αυτοκινήτου αλλά και να προστατεύει από την βροχή.

Η συγκεκριμένη οροφή, είναι προς το παρόν πρωτότυπη και δεν διατίθεται προς πώληση, με τους Ιάπωνες πάντως να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να οδηγηθεί στην παραγωγή. Κατά τα λοιπά, με εξαίρεση την οροφή, τα καθίσματα της Recaro και τα ελαστικά, όλα τα  υπόλοιπα μέρη είναι διαθέσιμα προς πώληση. Κάτι που σημαίνει πως αν και εσείς έχετε Honda S2000 μπορείτε να το κάνετε ακριβώς σαν και το εικονιζόμενο!

Όσον αφορά ιπποδύναμη, ροπή και επιδόσεις, δυστυχώς η Spoon δεν έχει δώσει κάποιες πληροφορίες στην δημοσιότητα, σχετικά με το εικονιζόμενο Honda S2000

Δείτε επίσης:

Απίθανο Honda S2000 με μοτέρ από NSX (+videos)

Βελτίωση με 225 άλογα για το νέο Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store