Αεράτο Audi TT RS-R Roadster με 500 ίππους

Το βελτιωμένο από την ABT Audi TT RS-R Coupe είχε εμφανιστεί το Μάρτιο του 2017 και ξεχώριζε για την εντυπωσιακή του εμφάνιση και τις υψηλές επιδόσεις. Τώρα ο γνωστός Γερμανός βελτιωτής παρουσιάζει το «ανοιχτό» TT RS-R Roadster για ακόμα πιο… αεράτες βόλτες, το οποίο (όπως και το Roaster) θα διατεθεί σε μόλις 50 αντίτυπα.

Δείτε ακόμα: Audi S4 με αναβάθμιση στους 425 ίππους

Την κίνηση του πολύ δυναμικού βελτιωμένου ρόουντστερ αναλαμβάνει το 5κύλινδρο, 2.5 λτ. μηχανικό σύνολο, το οποίο μετά την αναβάθμιση αποδίδει 500 ίππους και 570 Nm ροπής (έναντι 400 hp και 480 Nm στο Audi TT RS). Οι επιδόσεις είναι αναμενόμενα εντυπωσιακές, αφού το TT RS-R Roadster επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δλ. και είναι κατά 0,5 δλ. πιο γρήγορο από το εργοστασιακό.

Εκτός από τις βελτιώσεις στο μοτέρ, το TT RS-R Roadster φέρει αρκετές ακόμα αναβαθμίσεις. Εξωτερικά, τη δυναμική του εικόνα τονίζουν περεταίρω τα αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακόνημα, η νέα μάσκα και οι 20 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στο λογότυπο TT RS-R στα καθίσματα και στην προσθήκη LED φώτων στις πόρτες, τα οποία απεικονίζουν στην άσφαλτο το λογότυπο TT RS-R κάθε φορά που ανοίγουν οι πόρτες. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετηθούν διακοσμητικά από δέρμα και ανθρακόνημα, διαφορετικά σχέδια ζαντών και σπορ αντιστρεπτικές δοκοί.

Δείτε ακόμα: Κόντρες με ανατροπές: Audi RS 5 vs BMW M4 vs Mercedes-AMG C 63 S


Get it on Google Play Download on the App Store