Η νέα Toyota Supra γίνεται το απόλυτο «τούμπανο»

Μπορεί να υπήρξαν -και ακόμα να υφίστανται- φωνές και διαμαρτυρίες άμα τη παρουσιάσει της νέας Supra, όμως σιγά-σιγά το κουπέ της Toyota βάζει τα πράγματα στον δρόμο τους. Όπου «δρόμος» βάλτε «άξια διαδοχή της MKIV».

Δείτε ακόμα: «Στενάζει» η νέα Toyota Supra στα χέρια του Fernando Alonso (+video)

Ήδη υπάρχει έτοιμο τροπέτο με τον 2JZ-GTE και αγωνιστική έκδοση, έτοιμη να διαδεχτεί την θρυλική Supra 4ης γενιάς με τα χρώματα της Castrol που γνωρίσαμε μέσα από το Gran Turismo. Η εμφάνιση αποτελεί το τελευταίο οχυρό των επικριτών, όμως το body kit της Rocket Bunny βάζει φίμωτρο με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Δίχως ίχνος υπερβολής, μιλάμε για την καλύτερη εκτέλεση της σημερινής και μία από τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις Supra στην ιστορία του μοντέλου. Φυσικά δεσπόζουν τα ξεχειλωμένα φτερά και μετατρόχια, με τις προσθήκες να αυξάνουν το συνολικό πλάτος του αυτοκινήτου κατά 24 πόντους! Η μηδενική απόσταση από το έδαφος και οι τροχοί που σχεδόν εφάπτονται του εσωτερικού των θόλων, αποτελεί άλλο ένα διαχρονικό χαρακτηριστικό των kit της Rocket Bunny, όπως και τα «πριτσίνια» στα διογκωμένα πίσω φτερά.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η ταχύτερη Toyota Supra στο Nurburgring (+video)

Η πόρτα του πορτμπαγκάζ είναι εξ ολοκλήρου ανασχεδιασμένη, φιλοξενώντας δυο spoiler: ένα ενσωματωμένο σε αυτή και, φυσικά, το θεόρατο που αποτελεί συνέχεια του αμαξώματος. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι νέες ζάντες, το προαναφερθέν χαμήλωμα της ανάρτησης, αλλά και το roll-cage που έχει πάρει την θέση των πίσω καθισμάτων. Αν όλα τα ανωτέρω συνδυαστούν με έναν βελτιωμένο 2JZ-GTE, έχουμε την ιδανική έκφανση της αντικατάστασης της Supra MKIV!


Get it on Google Play Download on the App Store