Βελτιωμένο Nissan GT-R διχάζει

Το Nissan GT-R είναι από τα πλέον αγαπημένα παιδιά των βελτιωτών και όχι άδικα, καθώς με εύκολο τρόπο και αξιόπιστα μπορεί να κερδίσει πολλά άλογα και να γίνει ακόμη πιο ισχυρό. Οι βελτιώσεις του όμως δεν σταματούν στα μηχανικά μέρη φυσικά, καθώς οι ιδιοκτήτες του το αλλάζουν εμφανισιακά, πολλές φορές δραματικά, προκειμένου να το φέρουν πιο κοντά στα γούστα τους.

Δείτε ακόμη: Lada 500 ίππων «δίνει πόνο» σε Mercedes SLS AMG (+video)

Το ίδιο έκανε και ο ιδιοκτήτης του Nissan GT-R που βλέπουμε στις πιο πάνω εικόνες, το οποίο είναι βαριά τροποποιημένο εμφανισιακά με τρόπο τέτοιο που έχει κάνει τον ιδιοκτήτη του θέμα συζήτησης στα βελτιωτικά στέκια της Ινδονησίας, όπου και βρίσκεται. Και αυτό γιατί πολλοί είναι αυτοί που λατρεύουν τις επιλογές του και πολλοί που τον κατηγορούν πως χάλασε το αυτοκίνητο.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες ο ιδιοκτήτης αυτού του Nissan GT-R έχει επιλέξει μία μωβ μεμβράνη για να ντύσει το αμάξωμα του ιαπωνικού supercar, το οποίο έχει wide body kit της Rocket Bunny που απαρτίζεται από φαρδύτερα φτερά, σπόιλερ περιμετρικά του αμαξώματος, νέους προφυλακτήρες και αεροτομή από ανθρακονήματα.

Διαβάστε επίσης: Το Mazda MX-5 αποκτά την δύναμη που του αξίζει (+video)

Το αισθητικό κομμάτι συμπληρώνεται από τις χρυσές ζάντες 21 ιντσών της ADV.1, ενώ η αερανάρτηση στην πιο χαμηλή ρύθμισή της κρατά το αυτοκίνητο μια ανάσα από το οδόστρωμα, τονίζοντας έτσι την εμφάνισή του.

Get it on Google Play Download on the App Store