Λαμπάδιασε Audi A7 στις δοκιμές εξέλιξης

Οι εταιρείες αυτοκινήτου πριν βγάλουν ένα αυτοκίνητο στην παραγωγή κάνουν εξαντλητικές δοκιμές σε κάθε είδους τερέν και κλιματολογικές συνθήκες και διανύουν χιλιάδες χιλιόμετρα, προκειμένου να ανακαλύψουν ατέλειες. Στο συγκεκριμένο πρωτότυπο Audi A7 είχαν αποτέλεσμα οι δοκιμές καθώς έφεραν στην επιφάνεια κάποιο σημαντικό πρόβλημα του αυτοκινήτου, το οποίο οδήγησε σε πυρκαγιά.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, το Audi A7 έχει βρισκόταν σε δοκιμές ρυμούλκησης σε υψηλό υψόμετρο, ενώ ο οδηγός του πρόλαβε και το σταμάτησε σε ασφαλές μέρος, χωρίς να εμποδίζει την κυκλοφορία. Παρά τις προσπάθειές του όμως να σβήσει τη φωτιά, ο πυροσβεστήρας δεν στάθηκε αρκετός και το αυτοκίνητο τυλίχτηκε τις φλόγες.

Το συμβάν αυτό έλαβε χώρα στις Αυστριακές Άλπεις και η Audi σίγουρα θα αναλύσει τα δεδομένα και θα βρει την ακριβή αιτία της πυρκαγιάς (ή θα προσπαθήσει τουλάχιστον, καθώς δεν έμειναν και πολλά από το αυτοκίνητο).

Τονίζουμε φυσικά και πάλι πως πρόκειται για πρωτότυπο αυτοκίνητο δοκιμών, καθώς το νέο Audi A7 δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί και φυσικά η γερμανική μάρκα θα φροντίσει να λύσει όλα τα προβλήματα πριν το διαθέσει στην αγορά.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια είναι τα 3 πιο ακριβά Audi στην Ελλάδα;

«Μνημονιακά διόδια» στην Εγνατία Οδό

Οι Γερμανοί πετάνε το γάντι στην Alfa Romeo…

Get it on Google Play Download on the App Store