Ότι απέμεινε από επικίνδυνη βόλτα με BMW M2

Η επικίνδυνη οδήγηση μιας BMW M2 είχε άσχημη κατάληξη, αφού οι δύο νέοι που επέβαιναν διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο 22 ετών οδηγός του σπορ μικρομεσαίου κουπέ των 370 ίππων που είχε παρευρεθεί σε μια συνάντηση αυτοκινήτων στην Aberdeenshire της Σκωτίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, οδηγούσε σε πολύ γρήγορους ρυθμούς σε δημόσιους δρόμους και τελικά το κακό δεν άργησε να έρθει. Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα σε δέντρο το οποίο έκοψε, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο φόρουμ ElusiveJim. Οι διασώστες χρειάστηκε να κόψουν την οροφή για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Τόσο ο οδηγός της BMW M2, όσο και η 20 ετών συνοδηγός μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς. Η αστυνομία της Σκοτίας κάνει έκκληση σε όποιους βρίσκονταν στην περιοχή ή είδαν την σύγκρουση, ενώ αναζητά τους επιβάτες ενός ασημί αυτοκινήτου το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά πριν γίνει το ατύχημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ευθύνεται για αυτό το τρακάρισμα; (+video)

Τραγωδία: Υπερφορτωμένο φορτηγό καταπλάκωσε αυτοκίνητο (+videos)

Λαμπάδιασε Audi A7 στις δοκιμές εξέλιξης

Get it on Google Play Download on the App Store