Έτοιμο τις επόμενες ημέρες το τμήμα «Αμφιλοχία – Άρτα» της Ιόνιας Οδού

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση του παζλ της Ιόνιας Οδού, καθώς ακόμη ένα κομμάτι του, το προτελευταίο για την ακρίβεια αναμένεται να… τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο λόγος για το κομμάτι “Αμφιλοχία – Άρτα” το οποίο θα παραδοθεί σύντομα στην κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να παραδοθεί το τμήμα “Αμφιλοχία – Σελλάδες Άρτας”, ενώ μέχρι τα τέλη του μήνα, ίσως στις αρχές Αυγούστου το αργότερο, θα δοθεί στην κυκλοφορία και το τελευταίο τμήμα “Πέρδικα Ιωαννίνων – Εγνατία”.

Στο τμήμα από “Αμφιλοχία – Σελλάδες Άρτας” απομένει η παράδοση 27 χλμ. λόγω καθυστέρησης στην παράδοση της γης στην περιοχή του Κρίκελλου.

Από την άλλη, το τελευταίο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου «Πέρδικα Ιωαννίνων – Εγνατία», μήκους 14 χιλιομέτρων, έχει καθυστερήσει, λόγω απαλλοτριώσεων στην περιοχή του Αβγού.

Με αυτό θα ολοκληρωθεί και το πολύπλοκο και γεμάτο δυσκολίες παζλ του αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού, ο οποίος έχει συνολική έκταση 196 χλμ. και θα υπάρχουν σε αυτόν τέσσερεις μετωπικοί σταθμοί διοδίων και πέντε πλευρικοί.

Διαβάστε ακόμη:

Παράταση μέχρι νεοτέρας για τα ανασφάλιστα…

Απαλλαγή διοδίων για κατοίκους ορισμένων νομών

Εντυπωσιακό video από τον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος Ε65

Get it on Google Play Download on the App Store