Νέο MINI Countryman με 4.000 ευρώ λιγότερα

Το ανανεωμένο MINI Countryman βρίσκεται στην Ελλάδα και παρουσιάζεται με αναβαθμίσεις στον σχεδιασμό, σε τεχνολογία και στους κινητήρες. Ωστόσο, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι τώρα η πρώτη έκδοση Countryman One έχει χαμηλότερη τιμή κατά 4.000 ευρώ και συνοδεύεται από πληρέστατο εξοπλισμό.

Δείτε ακόμα: «Πόλεμος» MINI GP – Honda Civic Type R (+video)

Πιο αναλυτικά, το ανανεωμένο MINI Countryman One πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 22.467 ευρώ (έναντι 26.510 ευρώ τον Ιανουάριο του 2020). Η διαφορά αυτή οφείλεται κυρίως στη μείωση της φορολογίας, λόγω της νέας εργοστασιακής τιμής κάτω από το φορολογικό όριο των 17.000 ευρώ και συγκεκριμένα στις 16.942,78 ευρώ αντί 18.721,75 ευρώ που ήταν πριν.

Το ανανεωμένο MINI Countryman είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά στην Πανελλαδική του παρουσίαση που έγινε προ λίγων ημερών, ενώ σε λίγο καιρό θα γίνει και η δοκιμή του. Εξωτερικά απέκτησε ακόμα πιο ελκυστική εικόνα, χάρη στους νέους προφυλακτήρες και μάσκα, τα ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα και τους στάνταρ LED προβολείς ομίχλης. Επίσης, στην γκάμα των χρωμάτων προστέθηκαν οι δύο νέες μεταλλικές αποχρώσεις White Silver (το εικονιζόμενο αυτοκίνητο) και Sage Green. Στάνταρ είναι οι ζάντες αλουμινίου με διάμετρο 16 ή 17 ιντσών και φτάνουν έως τις 19 ίντσες.

Δείτε ακόμα: Πόσα άλογα βγάζει το ισχυρότερο MINI (+video)

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Countryman υπάρχουν νέες επενδύσεις, διακοσμητικά και χρωματισμοί, καθώς και δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι σε όλες τις εκδόσεις. Νέα προσθήκη, αφορά τον προαιρετικός ψηφιακός πίνακας οργάνων των 5 ιντσών, ο οποίος συμπληρώνεται με την οθόνη των 8,8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων στο κέντρο του ταμπλό.

Τα μηχανικά σύνολα του ανανεωμένου MINI Countryman είναι σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ρύπων εκπομπών Euro 6d και έχουν ισχύ μεταξύ 102 PS έως 190 PS (δείτε εδώ αναλυτικά όλους τους κινητήρες).

Δείτε ακόμα: Φρεσκάρισμα για το MINI JCW Countryman

Οι τιμές όλων των εκδόσεων του ανανεωμένου MINI Countryman είναι οι εξής παρακάτω:

Get it on Google Play Download on the App Store