Ακόμα πιο δυνατό Audi TTS competition plus

Η Audi ενισχύει περεταίρω το δυναμισμό των σπορ κουπέ και κάμπριο μοντέλων της TT με την προσθήκη του TTS competition plus, ενώ παρουσιάζει και μια πιο elegant έκδοση, την «bronze selection».

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Audi A3 Sportback 35 TFSI MHEV S tronic

Ξεκινώντας από το Audi TTS competition plus, ο 2.0 TFSI κινητήρας αποδίδει τώρα 320 ίππους (έναντι 306 PS πριν) και 400 Nm ροπής. Το TT Coupe επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δλ. (4,8 δλ. το TT Roadster) και η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Η δύναμη περνάει σε όλους τους τροχούς μέσω της τετρακίνησης quattro και του 7τάχυτου S tronic.

Στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται -εκτός άλλων- LED φώτα, μεμβράνη στα πλαϊνά με τα δακτυλίδια της μάρκας, κόκκινες δαγκάνες φρένων και 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Η σταθερή πίσω αεροτομή, μαζί με τις σκουρόχρωμες λεπτομέρειες (π.χ. σήματα και καθρέπτες), τονίζουν ακόμα πιο πολύ την αθλητική του εμφάνιση.

Δείτε ακόμα: Νέο και πιο οικονομικό Audi SQ5 TDI με 700 Nm ροπής

Στο εσωτερικό, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής των 12,3 ιντσών, μαζί με το επίπεδο στο κάτω μέρος τιμόνι με επένδυση δέρμα και αλκαντάρα, τα καθίσματα με την ενισχυμένη πλευρική στήριξη και τα κόκκινα διακοσμητικά, αποτελούν βασικά σημεία αναφοράς.

Όσον αφορά τη νέα, ειδική έκδοση «bronze edition», θα είναι διαθέσιμη στα μοντέλα Audi TT και TTS. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία, ξεχωρίζουν οι λεπτομέρειες σε μπρονζέ απόχρωση. Αυτές συναντώνται στα καθίσματα, στην κεντρική κονσόλα στους αεραγωγούς και στις 20άρες ζάντες.

Οι πωλήσεις του Audi TTS competition plus θα ξεκινήσουν αυτό το μήνα στη Γερμανία. Το Coupe θα κοστίζει γύρω στις 61.000 ευρώ και το Roadster περίπου 63.700 ευρώ. Το «bronze edition» θα κοστίζει επιπλέον 6.190 ευρώ για το TT και συν 4.490 ευρώ για το TTS, ενώ οι παραγγελίες και παραδόσεις θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021.

Δείτε ακόμα: Ακόμα πιο σπορ το «300άρι» Audi SQ2

Get it on Google Play Download on the App Store