Νέο Audi A1 Allstreet και ανανεωμένο A4 Allroad

Άνεμος… φρεσκάδας πνέει στην Audi. Η γερμανική μάρκα ανακοίνωσε μια σειρά από ανανεώσεις για το το A1, το A4 Allroad quattro, το Q7 και το Q8. Πιο συγκεκριμένα, το A1 Citycarver μετονομάζεται πλέον σε Allstreet, το A4 Allroad quatro αποκτά προαιρετικό πακέτο Black Optics Pro, ενώ τα Q7 και Q8 διατίθενται με νέες χρωματικές επιλογές.

Ξεκινώντας με το A1 σε στιλ crossover, συνεχίζει να διατίθεται στην Ευρώπη παρά το γεγονός ότι διακόπηκε η πώλησή του στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω χαμηλών ταξινομήσεων. Η μόνη διαφορά, ωστόσο, από το «τρέχων» μοντέλο είναι το όνομα -A1 Allstreet– με το supermini να διατηρεί τον ίδιο εξοπλισμό και επιλογές κινητήρα. Η τιμολόγηση παραμένει επίσης η ίδια, ξεκινώντας από 23.200  ευρώ στη Γερμανία (25.950 «λέει» ο κατάλογος της ελληνικής αντιπροσωπείας για το υπάρχων μοντέλο αυτή τη στιγμή).

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Audi χρησιμοποιεί την ονομασία Allstreet, αλλά μάλλον δεν θα είναι η τελευταία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι έχει ήδη «συλληφθεί» μια παραλλαγή crossover του A3 στο δρόμο, η οποία θα μπορούσε επίσης να ονομάζεται Allstreet, διαχωρίζοντάς το από τα πιο εκτός δρόμου μοντέλα A4 και A6 Allroad quatro.

Προχωρώντας στο A4 Allroad quattro, εφοδιάζεται πλέον με το νέο προαιρετικό πακέτο Black Optics Pro που διατίθεται με 775 ευρώ, προσθέτοντας γυαλιστερές μαύρες πινελιές σε όλο το αμάξωμα. Αυτά περιλαμβάνουν τη μάσκα, τις εισαγωγές αέρα, το πλαίσιο παρμπρίζ, τα καπάκια των καθρεφτών, τις ράγες οροφής, τον διαχύτη, την επένδυση της πόρτας του χώρου αποσκευών, τα εμβλήματα της Audi και τα γράμματα A4 Allroad. Επιπλέον, οι προφυλακτήρες είναι διαθέσιμοι σε Manhattan Grey Metallic, αντί για το τυπικό Matte Structure Grey, ενώ οι εξωτερικές αποχρώσεις Chronos Grey και Distinct Green έχουν προστεθεί στη χρωματική παλέτα.

Η Audi δεν ξέχασε, βεβαίως, τα μεγάλα SUV της, το Q7 και το Q8. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να παραγγελθούν σε τρία νέα εξωτερικά χρώματα – Satellite Silver (αντικαθιστά το Florett Silver), Waitomo Blue (αντικαθιστά το Galaxy Blue) και Tamarind Brown (αντί του Barrique Brown). Στο εσωτερικό, βρίσκουμε στάνταρ ραφές στον πίνακα οργάνων, όπως και διάφορες άλλες στιλιστικές λεπτομέρειες.

Get it on Google Play Download on the App Store