Nέα σειρά E-Tech engineered από τη Renault

Η Renault εμπλουτίζει την γκάμα των υβριδικών της αυτοκινήτων με την E-Tech engineered special edition, η οποία θα τονίζει ακόμα περισσότερο τα Clio, Captur, Arkana και Megane . Οι πινελιές έχουν εμπνευστεί από το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Megane E-Tech. Το κοινό στοιχείο όλων των μοντέλων είναι ο εξηλεκτρισμένος τους χαρακτήρας, με την έκδοση να αφορά τις απλές υβριδικές εκδοχές E-Tech των Clio, Captur και Arkana, αλλά και τα plug-in hybrid E-Tech των Captur και Megane.

Όλα τα μοντέλα ξεχωρίζουν από τις μπρονζέ χρώματος προσθήκες Warm Titanium στον εμπρός προφυλακτήρα, τα μαρσπιέ, τα φτερά, τον διαχύτη και τις απολήξεις της εξάτμισης, ενώ εντοπίζουμε και ειδική σήμανση στα εμπρός φτερά, μαζί με το ανάλογο σήμα στην πίσω πόρτα. Το έμβλημα της Renault και τα γράμματα πίσω έχουν σκούρο μαύρο χρώμα, όπως επίσης η μάσκα και οι εισαγωγές αέρα. Οι ζάντες των 5 ακτίνων ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα των αυτοκινήτων, με μια από τις ακτίνες να ξεχωρίζει και να βάφεται στη Warm Titanium απόχρωση.

Ενώ όλα τα μοντέλα στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι Γάλλοι έχουν γκρι χρώμα στο εξωτερικό τους, η εταιρεία σημειώνει πως θα είναι διαθέσιμα και με άλλα. Εντός καμπίνας ξεχωρίζει εκ νέου η απόχρωση Warm Titanium, τούτη τη φορά στις ραφές των καθισμάτων, στις πόρτες και στο τιμόνι, με το τελευταίο να διαθέτει το γράμμα Ε στο κάτω του μέρος, την ώρα που το «E-Tech Engineered» δεσπόζει στα μαρσπιέ.

Τα Clio, Megane και Arkana E-Tech engineered είναι ήδη διαθέσιμα στην εγχώρια αγορά, με το Captur και το λανσάρισμα όλων στις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν.

Get it on Google Play Download on the App Store