Πρώτη εικόνα της παντοδύναμης νέας Ferrari!

Οι μέρες ζυγώνουν για την παρουσίαση της ισχυρότερης και ταχύτερης Ferrari παραγωγής όλων των εποχών, με τους Ιταλούς να δίνουν στην δημοσιότητα την πρώτη -έστω και μερικώς αποκαλυπτική- φωτογραφία από το hypercar-ορόσημο του Μαρανέλο.

Μία μόλις ημέρα πριν τα αποκαλυπτήρια της F173, όπως είναι ο εσωτερικός κωδικός του αυτοκινήτου, έχουμε την ευκαιρία να δούμε το σημείο του αμαξώματος που οι Ιταλοί φιλοδοξούν να βλέπει ο ανταγωνισμός: το πίσω μέρος. Εκεί ξεχωρίζει η διαμόρφωση των τετραπλών φωτιστικών σωμάτων, η οποία κόντρα στην διαχρονικά στρογγυλή παράδοση των Ferrari, εδώ υιοθετεί παραλληλόγραμμο σχήμα. Μεταξύ τους διακρίνεται ένα ευμέγεθες spoiler να τα ενώνει και κάτω από αυτό, δυο χορταστικές «μπούκες» για το σύστημα εξαγωγής.

Δείτε ακόμα: Νεκροταφείο με Ferrari προκαλεί βαθιά θλίψη

Αντίστοιχη διάταξη με το spoiler έχουμε συναντήσει στην μοναδική J50, ενώ οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο κέντρο ξεκίνησαν από την F430 Scuderia και πλέον συναντώνται στην F8 Tributo.

Διαβάστε επίσης: Αγόρασε Ferrari και δεν είχε ευρώ πάνω του!

Από την οποία Tributo ενδέχεται να προέρχεται ο κινητήρας – το θερμικό κομμάτι αυτού, τουλάχιστον. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον twinturbo 3.9 V8 της F8 να συνδυάζεται με ηλεκτρικό -ή και περισσότερα από ένα- μοτέρ. Η ισχύς θα φτάνει τους 1.000 ίππους και οι επιδόσεις αναμένονται καταιγιστικές: λιγότερο από 2,8 δλ. για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα και πάνω από 350 χλμ./ώρα τελικής – καλύτερες, δηλαδή, από τις αντίστοιχες της απερχόμενης LaFerrari. Υπομονή μέχρι αύριο.

Get it on Google Play Download on the App Store