Ταχυμεταφορές με Ford Transit Connect MS-RT R120

Με τις παραδόσεις κατ’ οίκον να στηρίζουν το εμπόριο και τα e-shop να «πέφτουν» το ένα πίσω από το άλλο, τα βανάκια –μαζί με τα «παπιά» και τα ελαφρά φορτηγά- αποτελούν τους πρωταγωνιστές των δρόμων εν μέσω καραντίνας. Το Ford Transit Connect MS-RT R120 θέλει να κάνει λίγο πιο πικάντικη την γεύση των μεταφορών.

Δείτε ακόμα: Αυτό το παλιό Ford Transit έχει 650 άλογα!

Το αυτοκίνητο βασίζεται στο κανονικό MS-RT, διαθέτοντας ολοκληρωμένο body kit με νέους προφυλακτήρες εμπρός-πίσω, πλαϊνές ποδιές, διαχύτη, χαμηλωμένη ανάρτηση και αεροτομή. Το R120 ξεχωρίζει χάρις στον αποκλειστικό συνδυασμό του Frozen White με τα μαύρα-κόκκινα αυτοκόλλητα, τις μαύρες απολήξεις της εξάτμισης, τα απαραίτητα σήματα και τις λευκές 18άρες της OZ, που θυμίζουν αυτές που χρησιμοποιούν τα αγωνιστικά Fiesta.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές και τιμόνι με επένδυση ανθρακονημάτων, μαζί με κόκκινο σημάδι που δείχνει την κορυφή. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης, περιλαμβάνοντας μέχρι συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, bi-xenon προβολείς και ασύρματη φόρτιση smartphone (στη φώτο το εσωτερικό του κανονικού MS-RT).

Διαβάστε επίσης: Νέο Ford Transit Custom Sport 2.0 λτ. ντίζελ 185 PS

Δείτε ακόμα: Σκληροτράχηλα νέα Ford Transit/Tourneo Trail και Active

Όπως στα απλά MS-RT, στο R120 την κίνηση αναλαμβάνουν ο 1.000άρης EcoBoost των 100 ίππων και ο 1.5 ντίζελ EcoBlue των 120 ίππων. Αμφότεροι συνδυάζονται είτε με 6άρι χειροκίνητο ή με το 8άρι αυτόματο PowerShift. Μόλις 30 θα κατασκευαστούν, όλα για τις αγορές της Αγγλίας και Βορείου Ιρλανδίας.

Get it on Google Play Download on the App Store