Το νέο Ford Ranger ντύνεται στα γαλανόλευκα (+video)

Η Ford εξελίσσει την 5η γενιά του Ranger και μας δίνει τις πρώτες επίσημες εικόνες του, στις οποίες δεσπόζει το γαλανόλευκο.

Ουδεμία σχέση με την Ελλάδα βέβαια, καθώς αυτά είναι τα επίσημα χρώματα του «Μπλε Οβάλ». Στις φωτογραφίες των Αμερικανών διακρίνουμε ξεκάθαρα το πίσω μέρος, όπου τα φωτιστικά σώματα είναι πλέον μικρότερα και παραπέμπουν περισσότερο σε αυτά του F-150. Οι μπάρες στην καρότσα υποδεικνύουν πλούσια έκδοση (Limited ή Wildtrak), ενώ διακρίνουμε και το πιο δυναμικό προφίλ στα πλαϊνά παράθυρα των πίσω θυρών.

Από μπροστά δεν έχουμε φώτο, όμως βάσει των όσων βλέπουμε από λίγα δλ. στο video θα έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το σημερινό. Τα λεπτά οριζόντια φωτιστικά σώματα θα δώσουν τη θέση τους σε πιο εντυπωσιακά κάθετα, επίσης έμπνευσης F-150, με μια μεγαλύτερη μάσκα και πιο φουσκωμένα φτερά να τα πλαισιώνουν, δημιουργώντας ένα σαφώς πιο επιβλητικό πρόσωπο.

Η Ford υπόσχεται ότι το νέο Ranger θα προσφέρει εξαιρετικά εκτός δρόμου χαρακτηριστικά με δυναμικό οδηγικό DNA και θα είναι το πιο ικανό, ανθεκτικό, ευέλικτο και συνδεδεμένο Ranger. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες θα μοιράζεται κοινά στοιχεία με το επόμενο VW Amarok, όπως είναι και το πλαίσιο τύπου σκάλας Τ6, το οποίο πατάει και το Ford Bronco. Από πλευράς κινητήρων, το πιθανότερο είναι να το δούμε στην Ευρώπη με τον 2.0 λτ. EcoBlue bi-turbo. Αργότερα θα κάνει την εμφάνισή του και με plug-in hybrid μηχανικό σύνολο, όπως επιτάσσει η εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης.

Get it on Google Play Download on the App Store