Νέο Genesis G90 με αστερόσκονη!

Η πολυτελής μάρκα της Hyundai, η Genesis παρουσίασε το κορυφαίο της μοντέλο G90 με αναβαθμίσεις, καθώς και στη νέα ειδική έκδοση με την ονομασία «Stardust». Αυτή θα διατεθεί σε μόνο 50 αντίτυπα, αποκλειστικά και μόνο για την αγορά της Κορέας.

Δείτε ακόμα: Στη Μύκονο με το Hyundai Kona Hybrid

Το G90 Stardust είναι εμπνευσμένο από το νυχτερινό ουρανό γεμάτο με αστέρια, που βλέπουμε όταν βρισκόμαστε μακριά από τα φώτα της πόλεως. Το εφέ της αστερόσκονης αποτυπώνεται στη βαφή των άνω τμημάτων του αμαξώματος μέσω της ειδικής μεταλλικής γκρι βαφής. Έρχεται σε αντίθεση με το μαύρο χρώμα του υπόλοιπου αυτοκινήτου, ενώ η εξατομικευμένη διχρωμία απαιτεί εξειδικευμένες τεχνικές που αναμενόμενα περιορίζουν την ποσότητα παραγωγής.

Δείτε ακόμα: Σάρωσε η Genesis σε έρευνα ικανοποίησης

Αντίστοιχα και στην πολυτελή καμπίνα του Genesis G90 Stardust υπάρχουν στοιχεία που παραπέμπουν σε αστερόσκονη, όπως είναι τα ειδικά καθίσματα με το δίχρωμο δέρμα και το μεταλλικό φινίρισμα στα διακοσμητικά ξύλου.

Το πληθωρικών διαστάσεων G90 Stardust (μήκος 5.495 χλστ., πλάτος 1.915 χλστ., ύψος 1.505 χλστ. και μεταξόνιο 3.450 χλστ.) κινείται από ένα μηχανικό σύνολο V8 5.0 GDi, με απόδοση 425 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και με ροπή 520 Nm στις 5.000 σ.α.λ.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει το πολυτελές Genesis G80;

Επιπλέον, νέα προσθήκη στις βασικές εκδόσεις του G90 αποτελεί η ανάρτηση Genesis Adaptive Control Suspension και το έξυπνο σύστημα φωτισμού Intelligent Front-Lighting System, ως στάνταρ. Η ανάρτηση αυτόματα ρυθμίζει την σκληρότητά της ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες, προσφέροντας καλύτερη άνεση στους επιβάτες. Ταυτόχρονα βελτιώνεται το πάτημα του μεγάλου σεντάν στο δρόμο και η ασφάλεια που παρέχει. Επίσης, το σύστημα φωτισμού περιλαμβάνει μια σειρά από ανεξάρτητα LED που ανάβουν ή σβήνουν μεμονωμένα, έτσι ώστε να μην τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Hyundai Kona Hybrid 1.6 λτ. 141 PS

Get it on Google Play Download on the App Store