Το νέο Hyundai Tucson N Line ξεπροβάλλει

Hyundai παρουσίασε πρόσφατα το νέο, τέταρτης γενιάς  Tucson, το οποίο διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό εξωτερικά και στο εσωτερικό, καθώς και σύγχρονη τεχνολογία. Πέρα από τη «διαστημική» εμφάνιση, βέβαια, ξεχωρίζει η είδηση για την έκδοση N των 290 ίππων, που θα είναι το ισχυρότερο Hyundai N μέχρι σήμερα. Προς το παρόν, οι Κορεάτες μας δείχνουν τις πρώτες εικόνες του N Line.

Δείτε ακόμα: Νέο Hyundai i20 N 204 PS και επιρροές WRC (+video)

Βασικά, πρόκειται για ένα από τα πιο αποκαλυπτικά teasers που έχουμε δει. Στο εμπρός μέρος διακρίνεται ξεκάθαρα ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, με τα σήματα «Ν Line» στα φτερά και τις εντυπωσιακές 19άρες ζάντες στο προφίλ. Πίσω, ο ψευδοδιαχύτης με την διπλή απόληξη της εξάτμισης στα δεξιά, μαζί με το spoiler στην οροφή ολοκληρώνουν το σπορ μοτίβο του κορυφαίου –μέχρι την παρουσίαση του N- Tucson. Από το εσωτερικό δεν έχουμε εικόνα, αλλά μπάκετ καθίσματα, επενδύσεις αλουμινίου και ραφές σε καθίσματα, ταμπλό, τιμόνι, λεβιέ και χειρόφρενο θεωρούνται στάνταρ.

Διαβάστε επίσης: Ξεχειλίζει επιθετικότητα το νέο Hyundai Sonata N Line

Εικόνα δεν έχουμε ούτε από το μηχανοστάσιο. Αν κρίνουμε από τα υπόλοιπα N Line, το Tucson θα εξοπλιστεί με τα ισχυρότερα μοτέρ. Δηλαδή τον 1.600άρη T-GDI των 180 ίππων και την υβριδική του έκδοση, με απόδοση 230 ίππων. Από εκεί και πέρα, ακούγεται πως ενδέχεται να εμφανιστεί και ο 2.5άρης τούρμπο των 290 ίππων, που θα τοποθετηθεί στο Tucson N. Αν το μοτέρ μπει τελικά στο N Line, τότε δυο είναι τα ενδεχόμενα: ή θα έχει μειωμένη απόδοση σε αυτό (250-260 ίπποι για παράδειγμα) ώστε να μην «πέσει» πάνω στο N, ή το δεύτερο θα έχει παραπάνω ισχύ (παλιότερα ακουγόταν πως το Tucson N θα κυμαίνεται στα 320 άλογα).

Δείτε ακόμα: Οι επιδόσεις του νέου Hyundai Tucson

Get it on Google Play Download on the App Store