«Άρμα» το νέο BT-50 με τα αξεσουάρ της Mazda

H τρίτη γενιά του BT-50 παρουσιάστηκε πριν 3 μήνες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την εμφάνιση και την ισχύ του κινητήρα. Τώρα, η Mazda προσφέρει περισσότερα από 100 αξεσουάρ, ώστε να ενισχύσει το αισθητικό και λειτουργικό κομμάτι του pick up της.

Δείτε ακόμα: Ποιο είναι το ισχυρότερο αγροτικό στην Ελλάδα;

Η Mazda Αυστραλίας συγκεκριμένα, προσφέρει έναν ολοκληρωμένο κατάλογο με έξτρα, που προσανατολίζονται στην τόνωση του χαρακτήρα και της εμφάνισης για το ιαπωνικό αγροτικό. Όπως βλέπουμε, αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής είναι το bull bar μπροστά, που συνοδεύεται από νέο προφυλακτήρα. Τα πλαϊνά σκαλοπάτια και οι μαύρες 18άρες ζάντες φροντίζουν το προφίλ, ενώ η σιδεριά και το κάλυμμα αναλαμβάνουν την αναβάθμιση της καρότσας. Επιπλέον, υπάρχει ειδική σχάρα οροφής, ενώ η λίστα περιλαμβάνει πολλά ακόμα στοιχεία.

Διαβάστε επίσης: Πισωκίνητο και εξακύλινδρο 350 ίππων το νέο Mazda6

Κάτω από το καπό η κατάσταση μένει αμετάβλητη, με τον 3λιτρο ντίζελ να αποδίδει 190 ίππους στις 3.600 σ.α.λ. και 450 Nm στις 1.600-2.600 σ.α.λ. Συνεργάζεται με 6άρι αυτόματο κιβώτιο της Aisin, αλλά στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο ντίζελ των 1.9 λίτρων και 164 ίππων που συνδυάζεται τόσο με αυτόματο, όσο και 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Όλα τα κινητήρια σύνολα και συστήματα μετάδοσης, όπως και το πάτωμα, προέρχονται από το Isuzu D-Max.

Δείτε ακόμα: Ποιο είναι το καλύτερο αγροτικό στην Ελλάδα;

Get it on Google Play Download on the App Store