Ένα Toyota C-HR υψηλής…ραπτικής (+video)

Οι συνεργασίες αυτοκινητοβιομηχανιών με οίκους μόδας και οι ειδικές εκδόσεις μοντέλων, δεν είναι κάτι καινούργιο. Εξ ου και το Toyota C-HR by Karl Lagerfeld Limited Edition.

Το «haute couture» ιαπωνικό crossover χαρακτηρίζεται από την διχρωμία άσπρου-μαύρου, με το λευκό καταλαμβάνει την οροφή, τις εμπρός και πίσω κολόνες, το τμήμα στις πόρτες κάτω από τα παράθυρα, τα μαρσπιέ και χαμηλά στους προφυλακτήρες. Το σήμα του Γερμανού σχεδιαστή συναντάται στα πίσω φτερά, ενώ κυριαρχεί στο εσωτερικό.

Δείτε ακόμα: Toyota RAV4 θέλει να γίνει Lamborghini Urus

Εκεί, οι δερμάτινες επενδύσεις συνεχίζουν το ασπρόμαυρο μοτίβο και το όνομα «Karl Lagerfeld» υπάρχει στο ταμπλό, με μεταλλική μορφή, και στις πλάτες των καθισμάτων. Φυσικά, ως γνήσια μοδάτη έκδοση περιορισμένης παραγωγής, το C-HR by Karl Lagerfeld προσφέρεται προαιρετικά με προϊόντα του οίκου μόδας, όπως βαλίτσες, τσάντα, αλυσίδα χειρός και καπέλο.

Διαβάστε επίσης: Suzuki Vitara 1.4T Ηybrid 4WD ή Toyota C-HR 1.8 Hybrid;

Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε και διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Ταϊλάνδης, όπου κοστολογείται στα 1.219.000 μπατ (34.539 ευρώ). Μόλις 200 κομμάτια θα διατεθούν, όλα με το υβριδικό σύνολο του 1.800άρη βενζινοκινητήρα και του ηλεκτροκινητήρα κάτω από το αμάξωμα, απόδοσης 122 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store