Νέο Toyota Hilux με κινητήρα 2.8 λτ. (+video)

113

H Toyota ετοιμάζει το νέο Hilux, ενώ στις δοκιμές του πρωτότυπου μοντέλου βρέθηκε και ο Fernando Alonso για να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές και παρατηρήσεις του. Μαζί με τον Marc Coma είχαν μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα πρωτότυπο πριν από την παραγωγή του νέου Toyota Hilux 2020, μαζί με το αγωνιστικό Toyota Gazoo Racing Hilux, με το οποίο το δίδυμο έλαβε μέρος στο πολύ σκληρό Ράλι Ντακάρ.

Δείτε ακόμα: Toyota Hilux αρνείται να… πεθάνει! (+video)

Το νέο Toyota Hilux θα εφοδιάζεται με ένα καινούργιο και ισχυρό κινητήρα πετρελαίου 2.8 λτ. και η αναρτήσεις του θα έχουν νέα γεωμετρία και ρυθμίσεις γενικότερα. Να υπενθυμίσουμε ότι το υπάρχον Hilux τροφοδοτείται με των 2.4 λτ. ντίζελ, με την απόδοση 150 ίππων και 400 Nm ροπής από τις 1.600 σ.α.λ.

Εκτός από τις αλλαγές στα μηχανικά μέρη, το νέο Hilux θα είναι και ανασχεδιασμένο. Πριν από λίγες μέρες είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία, όπου φαίνονταν ξεκάθαρα το πιο μυώδες εμπρός άκρο στα πρότυπα του Tacoma, καθώς και το πιο σύγχρονο πίσω μέρος.

Δείτε ακόμα: Το νέο Mitsubishi L200 κόντρα στο Toyota Hilux (+video)

Μετά τη δοκιμή σε μια δύσκολη ειδική διαδρομή με χαλίκι και χώμα, σχεδιασμένη για αυτοκίνητα ράλι, ο Alonso είπε: «Το Hilux είναι ένα εικονικό αυτοκίνητο και πάντα ήμουν οπαδός του. Όταν είδα για πρώτη φορά το νέο Hilux, φαινόταν εντυπωσιακό. Ήταν ωραίο να δοκιμάσω το νέο αυτοκίνητο σε δύσκολο περιβάλλον, σε μια ειδική διαδρομή ράλι και να το πιέσω στα όρια. Ο νέος κινητήρας 2.8 λίτρων συμπεριφέρεται πολύ καλά και η νέα ανάρτηση είναι υπέροχη. Ακόμα κι αν πιέσετε το Hilux στο όριο, η άνεση παραμένει εκεί. Νομίζω ότι το νέο Hilux μπορεί να είναι ανίκητο.»

Δείτε ακόμα: Γνωρίζετε το Toyota Hilux TRD 306PS;