Nissan Titan XD Surfcamp κατάλληλο για…surf (+video)

Η Nissan συνεχίζει τις παρουσιάσεις καλοκαιρινών εκδόσεων διαφόρων μοντέλων της και μετά τα e-NV200/NV300 Camper, σειρά έχει το Titan XD.

Δείτε ακόμα: Ξέγνοιαστο καλοκαίρι με Nissan e-NV200 και NV300 Camper

Βασισμένο στην κορυφαία έκδοση του μεγαλύτερου pick up της, η Nissan σε συνεργασία με την εταιρία ειδών surf και παραθερισμού Rhino Rack, μετατρέπει το Titan XD σε ένα όχημα-«όνειρο» για τους απανταχού δαμαστές των κυμάτων. Στα μηχανικά μέρη έχουμε ένα σετ ελαστικών Nitto Ridge Grappler, σχεδιασμένα για χρήση σε αμμώδη τερέν. Στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση το νέο κιτ αναρτήσεων της ICON, το οποίο αυξάνει την απόσταση από το έδαφος άλλα 7,6 εκατοστά σε σχέση με τα 21 του εργοστασιακού Titan, ενώ μπροστά φιλοξενείται ένας πιο ανθεκτικός προφυλακτήρας (για τις επαφές με τους αμμόλοφους) και ένας ενσωματωμένος «εργάτης», καθώς επίσης και καλάμια ψαρέματος!

Διαβάστε επίσης: Έρχεται το Nissan GT-R των 900.000 ευρώ (+video)

Η ουσία του Surfcamp, βέβαια, είναι στον εξοπλισμό του. Η καρότσα είναι ειδικά διαμορφωμένη ώστε να χωράει την πτυσσόμενη ντουζιέρα και την δεξαμενή νερού της, αλλά και τις σανίδες του surf, ενώ το «στέγαστρο» δίνει την δυνατότητα σε μία σκηνή από πάνω να εκτείνεται και να φιλοξενεί δύο άτομα (κατά τα πρότυπα των e-NV200 και NV300 Camper). Τα καθίσματα και τα πατάκια είναι ντυμένα με το ίδιο υλικό που κατασκευάζονται τα μαγιό των surfers, προκειμένου να μην συγκεντρώνεται κολλημένη άμμος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για πέρασμα στην γραμμή παραγωγής, καθότι το Titan XD Surfcamp αποτελεί ένα μοναδικό πρωτότυπο και θα αποτελέσει την ατραξιόν του διαγωνισμού Supergirl Surf Pro, που θα λάβει χώρα στα τέλη Ιουλίου στις παραλίες της Καλιφόρνια.

Get it on Google Play Download on the App Store