Ολοκαίνουργια Alfa Giulia GTA είναι τέχνη σε τροχούς

Η Alfa Romeo αναβίωσε όχι ένα, αλλά δύο θρυλικά ονόματα με την Giulia. Τα γράμματα «GTA» επέστρεψαν μετά από 14 χρόνια και την 147, όμως είναι η μαγική προσθήκη του «m» που βάρεσε τα σήμαντρα της νοσταλγίας. Σαν την πρώτη Giulia GTA, όμως, αντίστοιχο δεν υφίσταται. Ειδικά όταν είναι πλήρως αναπαλαιωμένη και με 230 ατμοσφαιρικούς ίππους!

Δείτε ακόμα: O ηδονικός ήχος της Alfa Romeo Giulia GTAm (+video)

Η Alfaholics είναι πλέον μια από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις restomodding, ειδικά όταν η κουβέντα έρχεται στα αυτοκίνητα της μιλανέζικης φίρμας. Ειδίκευση των Άγγλων, η Giulia GTA. H ασημί που βλέπουμε, ξεκίνησε την καριέρα της ως 1300 Junior. Οι μηχανικοί της Alfaholics έβαλαν όλη τους την τέχνη, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα επάξιο έργο αυτής. Το αυτοκίνητο ξεγυμνώθηκε, μένοντας μόνο με το πλαίσιο. Το αμάξωμα είναι καινούργιο, όπως και οι αναρτήσεις με τα φρένα (6πίστονες δαγκάνες μπροστά). Το εσωτερικό ακολουθεί, όντας πλήρως ανανεωμένο και διαθέτοντας σύστημα κλιματισμού, roll cage,αλλά και υδραυλικό τιμόνι.

Διαβάστε επίσης: Καινούργια Alfa Romeo Giulia GT Junior με 518 HP!

Καρδιά της νέας…παλιάς Giulia Sprint είναι ένας ολοκαίνουργιος ατμοσφαιρικός κινητήρας 2.1 λίτρων, κατασκευής Alfaholics, με απόδοση 230 ίππων! Το κιβώτιο είναι επίσης καινούργιο, 5άρι με κλειστή κλιμάκωση, συνοδεία μπλοκέ διαφορικού. Η σύγχρονη τεχνολογία φαίνεται και στα φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι LED μπροστά, ενώ και το παρμπρίζ είναι θερμαινόμενο. Η αύρα της Alfa, ωστόσο, ξεχειλίζει δεκαετία του 60 και διαχρονικότητα. Ως γνήσιο έργο τέχνης.

Δείτε ακόμα: Βρέθηκε ξεχασμένη Alfa Romeo 2000 GTV του 1972

Get it on Google Play Download on the App Store