Το πιο «αμερικανικό» Toyota RAV4 είναι γιαπωνέζικο!

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες είστε σίγουροι πως είναι κάποιο Chevrolet από τη δεκαετία του 80. Ενδεχομένως δείγμα restomodding, που είναι και της μόδας. Οι ανάγλυφες γραμμές στο πλάι και το σχήμα της πίσω κολόνας, όμως, «φωνάζουν» σύγχρονο αυτοκίνητο. Το οποίο, είναι το Toyota RAV4!

Δείτε ακόμα: Το υβριδικό Toyota RAV4 που θα ζήλευε κι η Supra

Ο γνωστός Ιάπωνας καροσερίστας Mitsuoka, πήρε την τελευταία γενιά του λαοφιλούς SUV και τη μετέτρεψε σε 80’s Chevrolet Blazer! Το Buddy («φιλαράκι») ξεχωρίζει εμπρός χάρις στα διπλά παραλληλόγραμμα φωτιστικά σώματα και τη μεγάλη, χρωμιωμένη μάσκα, που φαντάζουν παρμένα απευθείας από κάποιο Blazer του 1985. Στο προφίλ, οι σιδερένιες ζάντες (διατίθενται και οι αλουμινένιες του RAV) και τα χωμάτινα ελαστικά, με τη χαρακτηριστική λευκή επιγραφή στα πλαϊνά τους, προσθέτουν ρετρό πόντους. Πίσω οι σχεδιαστές έκαναν «κράτει», δίνοντας στο RAV4 περισσότερο την εικόνα Cadillac από τα μέσα του 2000.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κάνει το Toyota RAV4 των 306 ίππων;

Από το εσωτερικό δεν υπάρχουν φωτογραφίες, όμως δύσκολα θα δούμε ριζικές αλλαγές. Κάτι που ισχύει και για τα μηχανικά μέρη. Κάτω από το καπό δεν υπάρχει κάποιος V8, αλλά οι κλασικές επιλογές του SUV της Toyota: o 2λιτρος των 175 ίππων και το υβριδικό σύνολο των 2.5 λίτρων, με συνδυαστική απόδοση 218 ίππων. Οι τιμές θα ανακοινωθούν στις 26 Νοέμβρη, όταν και η Mitsuoka θα ανοίξει τις παραγγελίες για το Buddy.

Δείτε ακόμα: Κινεζική plug-in Corvette με 1.5 τούρμπο μοτέρ

Get it on Google Play Download on the App Store