Απίστευτο: Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα χωρίς κλειδί (+video)

Για τους κινδύνους και την ευκολία με την οποία γίνονται οι κλοπές στα αυτοκίνητα χωρίς κλειδί, έχουμε ξαναγράψει άρθρο. Μάλιστα εδώ μπορείτε να δείτε και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προστατευτείτε απλά και αποτελεσματικά με ένα αλουμινόχαρτο ή ειδικό πορτοφόλι, όσοι έχετε αυτοκίνητα χωρίς κλειδί αλλά με τηλεχειρισμό.

Δείτε ακόμη: Προσοχή! Νέα μέθοδος κλοπής αυτοκινήτων με μπουκάλι (+video)

Παρόλα αυτά, σήμερα θα σας δείξουμε ένα video το οποίο κυκλοφόρησε από το COSIC (Computer Security and Industrial Cryptography), στο οποίο φαίνεται πόσο απλό είναι να κλέψεις ένα αυτοκίνητο, αρκεί να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Όπως φαίνεται λοιπόν στο video, ο υποτιθέμενος κλέφτης κρατά την ειδική συσκευή αποκρυπτογράφησης στα χέρια του και πλησιάζει το αυτοκίνητο προκειμένου να κλέψει πολύτιμα δεδομένα.

Έπειτα πλησιάζει τον ιδιοκτήτη ο οποίος έχει μαζί του το ασύρματο κλειδί του αυτοκινήτου και κλέβει τους απαραίτητους κωδικούς ασφάλειας. Μετά επιστρέφει στο αυτοκίνητο, εν προκειμένω ένα Telsa και περνάει τους κωδικούς που έχει υποκλέψει, το ξεκλειδώνει και φεύγει ανενόχλητος.

Διαβάστε επίσης: Θρασύτατη κλοπή αυτοκινήτου μέρα μεσημέρι (+video)

Πιο κάτω ακολουθεί το σχετικό video, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο εύκολο είναι να κλέψεις ένα σύγχρονο αυτοκίνητο χωρίς κλειδί.

Get it on Google Play Download on the App Store