Αριστούργημα λιμουζίνα Mercedes για 2,15 εκ. ευρώ!

Οι κλασικές παλιές Mercedes συνεχίζουν να εκπέμπουν μια γοητεία και ένα κύρος, ενώ σίγουρα ένα καλοδιατηρημένο μοντέλο αποτελεί πόλο έλξης και θαυμασμού. Η συγκεκριμένη πλήρως αναπαλαιωμένη και μοναδική 600 Pullman Maybach W100 είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών και απλησίαστη για τους… κοινούς θνητούς, αφού πωλείται στην τιμή των 2.150.000 ευρώ (χωρίς φόρους)!

Δείτε ακόμα: 120 χρόνια Mercedes: Πώς πήρε το όνομά της;

Μια πολύ σπάνια λοιπόν Mercedes-Benz 600 Pullman του 1975 έγινε σαν καινούργια, προσφέροντας απίστευτες ανέσεις και πολυτέλεια στο εσωτερικό της. Σε αυτό διατηρήθηκε η κλασική εικόνα της λιμουζίνας, ενώ προστέθηκαν και κάποια απαραίτητα μοντέρνα αξεσουάρ. Κάθε τι πάνω της είναι αναπαλαιωμένο ή φτιαγμένο από την αρχή, όπως είναι η πανοραμική γυάλινη οροφή.

Δείτε ακόμα: Μοναδική Mercedes W124 με κινητήρα BMW M5

Στο θάλαμο των επιβατών κάθε επιφάνεια είναι ντυμένη με ακριβό δέρμα, ενώ περιλαμβάνει ακόμα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, ψυγείο, minibar, επενδύσεις Swarovski, μεγάλη οθόνη, ηχοσύστημα dolby surround, ξύλινα τραπεζάκια, σύστημα πολυμέσων και πολλά ακόμη.

Δείτε ακόμα: 190E 2.5-16V Evo II: Ο λύκος της Mercedes (+video)

Η πλήρης ανακατασκευή της 600 Pullman ξεκίνησε το 2007 και διήρκεσε μέχρι το 2014. Η συνολική επένδυση έφτασε σχεδόν τα 3.000.000 ευρώ, ενώ η Mercedes-Benz Classic ήταν υπεύθυνη για την υλοποίηση σε συνεργασία με το τμήμα ανάπτυξης της Daimler AG. Προκειμένου να διατηρηθεί αργότερα η πιστοποίηση, χρησιμοποιήθηκαν τα αρχικά εξαρτήματα της W-100, όπως είναι το εργοστασιακό κιβώτιο ταχυτήτων και ο κινητήρας. Κάτω από το μακρύ εμπρός καπό φιλοξενείται ένα 6.3 λτ. V8 μηχανικό σύνολο ισχύος 250 ίππων, συνδυασμένο με αυτόματο κιβώτιο 4 ταχυτήτων.

Δείτε ακόμα: Γεμάτη τεχνολογία η νέα Mercedes E-Class

Get it on Google Play Download on the App Store